- Jeg skal bli stjerne

Tønsbergjenta Monica Hansen er «månedens babe» i februarnummeret av amerikanske Playboy.

-  De vil skrive om meg fordi jeg er en kommende stjerne, forteller Monica Hansen til Dagbladet i Los Angeles hvor hun har jobbet som modell i en årrekke.

Her hjemme er hun best kjent for en angivelig romanse med Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio: «Leo er fantastisk til å kysse», fortalte hun Se og Hør for flere år siden.

Forsida på FHM

Nå tror hun folk skal få nye ting å snakke om.-  2005 har vært et veldig bra år, og 2006 ligger an til å bli enda bedre. Jeg føler at det virkelig har begynt å rulle. Jeg er på vei inn i filmbransjen og leser akkurat nå for en liten rolle i en storproduksjon. Jeg er i kalenderen til det største amerikanske mannebladet Maxim, og på konkurrenten Stuff Magazine sin liste over verdens mest sexy jenter. For andre år på rad, sier tønsbergjenta.

Også mannebladet FHM har trykket henne til sitt bryst, nylig var hun på forsiden av den norske og sørafrikanske utgaven.

Playmate-tilbud

-  Jeg skal ikke være naken på Playboy-bildene. Jeg har på meg undertøy. Det er Odette Sugerman som har gjort de store Guess-kampanjene, som har tatt bildene. De er veldig sexy, men stilige, forteller Hansen.

Hver måned kårer Playboy «Månedens babe».

 PÅ GJESTELISTA:  - Jeg har vært fast på gjestelista til Playboy mansion siden 1999. Hefner har jeg hilst på flere ganger, men han pleier ikke å kjenne meg igjen, sier Monica Hansen. Foto: Magnus S. Rønningen
PÅ GJESTELISTA: - Jeg har vært fast på gjestelista til Playboy mansion siden 1999. Hefner har jeg hilst på flere ganger, men han pleier ikke å kjenne meg igjen, sier Monica Hansen. Foto: Magnus S. Rønningen Vis mer

Monica skal presenteres over to sider. Artikkelen, som også vil omtale Hansens lovende karriere, er imidlertid ikke Hansen første Playboy-erfaring.-  Sist jeg tok bilder var det for centerfold (midtsideutbretten, journ.anm) og coveret, de tilbød meg jobben som 50th anniversary playmate. Modellbyrået mitt syntes helheten i tilbudet ble for dårlig, særlig siden jeg måtte ha bundet meg opp til Playboy for to år, så jeg takket nei.

-  Kunne du vært naken i Playboy?-  Jeg kommer ikke til å gjøre bare midtsideutbretten, nei. Hvis jeg skal gjøre Playboy igjen, så skal jeg ha coveret i kraft av min kjendisstatus slik som Naomi Campbell og Cindy Crawford.

-  Er det drømmen?-  Jeg drømmer ikke om det, men jeg hadde ikke hatt noe imot det heller. Det ville vært beviset på at jeg har fått meg et stort navn. Er du på coveret av Playboy, så er du stjerne. Målet er å markedsføre meg selv slik at navnet mitt blir et varemerke og åpner for at jeg kan bruke dette til å gjøre mer kreative ting som klesdesign og sånne ting.

Taus om Valen

Hansen har nå planer om å jobbe mer hjemme i Norge, noe missegeneral og manager Geir Hamnes skal hjelpe henne med.

Da hun for en måneds tid siden var hjemme på ferie, ble hun behørig omtalt i den mest glansete delen av presse-Norge - fordi hun tilbragte en sen kveld med komikeren og popartisten Kristian Valen.

Om det er derfor hun vil bruke mer tid i hjemlandet, er det ikke så lett å få rede på:.

-  Ingen kommentar.

«