- Jeg skal feste i Oslo

LONDON (Dagbladet): Glamorøse fester og overdådig livsstil har lenge vært varemerket til Victoria Beckham. Og selv om sønnen Brooklyn (1) sannsynligvis blir med til Oslo og hitAwards, akter hun å legge Oslos natteliv for sine føtter.

- Jeg var ikke klar over at Mel B også skulle til hitAwards før nylig. Men nå tyder alt på at vi skal ha en fest sammen i Oslo, sier en oppglødd Victoria Beckham.

- Forrige gang jeg var i Oslo var jeg på et kult utested, så det er mulig at vi skal gå ut denne gangen også. Men fest blir det uansett sammen med Mel B, sier den nå 26 år gamle Victoria.

- En vanlig familie

Påstander om at ekteparet Victoria og David Beckham er dårlige rollemodeller og foreldre på grunn av sitt vanvittige pengeforbruk og jetsettliv, vil hun ikke høre snakk om.

- Husk at vi ikke selv har valgt å bli rollemodeller for noen. Vi arbeider veldig hardt, men prøver også å være forbilder. Derfor er vi aldri offentlig på fylla eller slikt. Vi prøver å være en vanlig familie som oppdrar en liten gutt, og hvis noen synes det er å være et dårlig forbilde, burde de kanskje holde seg alene i stedet for å høre på musikk eller å se på fotball, fnyser Victoria lettere irritert.

Hun forsvarer livsstilen sin med nebb og klør overfor kritikerne:

- Folk må få lov til å gjøre med pengene sine som de selv vil. Jeg prøver så godt jeg kan å være et eksempel for andre, men jeg er bare 26 år. Jeg må få leve mitt eget liv og gjøre det som gjør meg lykkelig, sukker Victoria.

Bruker David

Victorias egen stjernestatus som Posh Spice var ikke nok da hun skulle promotere sin første solosingel. I lanseringen av plata har Posh mer enn gjerne snakket om sin fotballspillende ektemann. Hun har blant annet fortalt at Beckham bruker hennes truser og at han ser på seg selv som et homseikon.

Victoria har også tatt med mannen på pressekonferanser og loddet ut T-skjorter med teksten «I love Becks» på. Alt for å skape blest om sin egen karriere.

- For å være ærlig, så hadde jeg egentlig ikke selvtillit til å gjøre noe på egen hånd. Det var de gjentatte oppfordringene fra David som fikk meg til å satse solo. Han sa, «du har en bra stemme, du kan skrive bra sanger, gå og gjør det!», fortalte Victoria nylig i et intervju med Dotmusic.

- Kan ikke synge

Også overfor Dagbladet blir hun snakkesalig når David blir et tema. I dag er det sangstemmen til ektemannen som får unngjelde.

- Hvis man hører nøye etter på «Out Of Your Mind» kan man kanskje få med seg David på backingvokal. Men jeg kan sverge på at jeg aldri noen gang skal synge en duett sammen med ham - helt sikkert. Jeg tror heller ikke at David kommer til å prøve seg som soloartist, i så tilfelle vil det bli svært pinlig! ler Victoria.

VIL ROCKE OSLO: Victoria Beckham vil feste i Oslo i natt. Hun kommer for å opptre på hitAwards i Oslo Spektrum.