- Jeg skal ikke sitte der med artige t-skjorter på

Johan Golden om å ta over etter Knut Nærum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Neste fredag er det duket for sesongpremiere på det folkekjære humorprogammet «Nytt på Nytt». Knut Nærum kunngjorde tidligere i år at han, etter 16 år som fast paneldeltaker, skulle forlate programmet.

Det ble også kjent at ingen ringere enn Johan Golden skulle overta Nærums stol, som har vært sentrum for satire og morsomme t-skjorter i mange sesonger.

I den skjette episoden av Dagbladet-podcasten «Alt du sier er feil, Espen», drar programlederne Kristopher Schau og Espen Thoresen på besøk til «Nytt på Nytt»-aktuelle Johan Golden.

- Bedre betalt i TV 2 De tre gutta har kjent hverandre i mange år, fra tida da Golden jobba i NRKs «U».

I en samtale prega av mimring om flaue hendelser, karrieresteg og mye latter, graver de opp fortida over pils i Goldens umøblerte hage.

Golden forteller i podcasten at han ikke satser på å bli den nye Nærum.

- Jeg har egentlig ikke funnet ut av det ennå. Men jeg skal ikke sitte der med artige t-skjorter på. Jeg har fått parkeringsoblat til bilen i hvert fall, ler han. Når det kommer til hvorvidt jobben bringer prestisje og store lønninger, skuffer han de spørrende kameratene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer