Odd Magnus Williamson leder Amanda:

- Jeg skammer meg

Odd Magnus Williamson skal lede kveldens Amandapriseutdeling. Han forteller om sin store manus-drøm, som holdt på å gå i vasken på grunn av corona. Williamson sier også at han endelig forstår sitt ansvar som hvit mann under rasisme-oppgjøret.

ROAST: Odd Magnus Williamson skal lede Amanda-prisen 2020. Han kommer til filleriste publikum med kjærlighet, sier han. Foto: Espen Solli.
ROAST: Odd Magnus Williamson skal lede Amanda-prisen 2020. Han kommer til filleriste publikum med kjærlighet, sier han. Foto: Espen Solli. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HAUGESUND (Dagbladet): Skuespiller og komiker Odd Magnus Williamson skal lede kveldens Amanda-sendingen i Haugesund, som for første gang siden 2005 sendes på NRK. Prisutdeling vil i år foregå med 170 mennesker publikum, men Williamson ser ikke på det som et problem.

- Det er hadde selvfølgelig vært fint med et stort publikum som ler, enn et lite et. Men vi skal jo han en annen tilnærming i år, sier Williamson til Dagbladet.

Han forteller han kommer til å «roaste» og vitse med både de nominerte og inviterte.

- Det er viktig at vi tuller litt med hverandre, og anerkjenner de dårlige filmene også. Det vil også vært rart for meg å lage en glamorøs Amandapris under denne tiden. Det er er dramatiske tider, og filmbransjen går en usikker framtid i møte. Derfor har jeg gått den andre veien hvor vi skal fillerister hverandre, med kjærlighet, sier han.

Coronasmitte under innspilling

Williamson var i full gang med innspillingen av filmen «Ingenting å le av», der han har skrevet manus og også spiller hovedrollen. Filmen er inspirert av midtlivskrisen Williamson opplevde da han som 35-åring mistet jobben som komiker i TVNorge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer