- Jeg skjønner at det egentlig er best å ikke kjøre bil i det hele tatt

Likevel er Robyn med i Volvos hyllede og utskjelte reklamerekke.

REKLAME-ROBYN: Robyn slår et slag for miljøbiler i en ny reklamefilm for Volvo. Foto: Volvo
REKLAME-ROBYN: Robyn slår et slag for miljøbiler i en ny reklamefilm for Volvo. Foto: Volvo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mens Telenor og DNB har brukt henholdsvis Little Steven og George Clooney for det de har vært verdt i reklameøyemed her hjemme, har svenske Volvo fått voldsom oppmerksomhet med sine reklamefilmer med tøyelige Jean-Claude Van Damme og nasjonalromantiske Zlatan Ibrahimovic.

I kveld har bilprodusenten premiere på en ny kampanje med den svenske artisten Robyn. Ifølge svenske medier får artisten et millionbeløp for reklamekampanjen.

I et intervju med Dagens Industri forklarer Robyn hvorfor hun stiller opp for Volvo.

- Jeg liker å kjøre bil. Jeg gjør det hele tiden. Samtidig er jeg en miljøbevisst person som skjønner at det egentlig er best å ikke kjøre bil i det hele tatt. Hva skal man gjøre da? Det her [å være med i Volvo-reklamen] er en måte å faktisk formidle at man som menneske ikke kan leve et miljøvennlig liv akkurat nå. Mange har angst for nettopp det. Vi sitter fast i en verden som videreutvikler eksisterende systemer som allerede fra begynnelsen av ikke var miljøvennlige, og jeg tror ikke at vi kan slutte å leve eller gå tilbake til 1800-tallet og ta fram hesten og kjerra. Jeg tror at teknologien kommer til å ta oss inn i en ny æra der vi i det minste kan begrense skadene av CO2-utslipp, sier Robyn, som for tiden også er aktuell med et minialbum i kompaniskap med Röyksopp. Tidligere i år fikk Volvo kritikk for å hyre inn nasjonalikonet Zlatan, som blant annet har skrytt av å ha kjørt fra politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer