Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg skjønner ikke poenget med all nakenheten

Denne kommentaren fikk Lena Dunham til å rase.

NAKENHET: HBO-serien «Girls» er kjent for sine usensurerte sexscener som høster både ris og ros. Lena Dunham, skaper og hovedrolleinnehaver av serien, begynner å se seg lei på de mange spørsmålene rundt seriens nakenhet. Foto: Scanpix / HBO
NAKENHET: HBO-serien «Girls» er kjent for sine usensurerte sexscener som høster både ris og ros. Lena Dunham, skaper og hovedrolleinnehaver av serien, begynner å se seg lei på de mange spørsmålene rundt seriens nakenhet. Foto: Scanpix / HBO Vis mer

(Dagbladet): Den amerikanske HBO-serien «Girls» har gått sin seiersgang over TV-skjermer i en rekke land, og har fått både ris og ros for sine mange sexscener og mye nakenhet.

- Naken uten grunn Seriens skaper Lena Dunham (27) har flere ganger forsvart den hyppige bruken av nakne kropper, og under en diskusjon på et pressemøte i California denne uka hisset stjerna seg kraftig opp av nok et nakenspørsmål, ifølge People.

- Jeg skjønner ikke poenget med all den nakenheten i serien... Din karakter er ofte naken i tilfeldige situasjoner uten noen god grunn, sa en reporter til Dunham - som tente på alle plugger:

- Det er fordi det er et realistisk bilde av hvordan det er å være levende, jeg har ingen problemer med å se det. Hvis du ikke liker meg er det ditt problem, og noe du bør få hjelp av profesjonelle til å jobbe med, svarte 27-åringen.

Også seriens produsent, Judd Apatow, kastet seg på ballen, og kalte reporterens spørsmål for støtende og kvinnefientlig.

- Det der var et veldig klønete formulert spørsmål som er både støtende og helt på trynet. Du burde lese gjennom det og diskutere med andre hvordan du løste det der. Det er veldig støtende, la Apatow til.

- Ikke bare for å sjokkere Serien har blitt kjent for sine usensurerte sexscener, og Dunham, som spiller hovedrollen, viser stadig fram sin formfulle kropp.

I et tidligere intervju med «Entertainment Weekly», fortalte hun at hun er lei av at det kun er syltynne jenter som får vise seg uten en tråd i filmer og TV-serier.

- Det virker som folk ikke skjønner hvorfor jeg gjør dette. Det er ikke bare for å sjokkere, sa hun.

Siden serien ble vist på amerikanske skjermer for første gang i 2012, har populariteten til «Girls», og skuespillerne Allison Williams (24), Zosia Mamet (24), Jemima Kirke (27) og Lena Denham (26) bare økt.

Serien har vunnet en rekke priser, blant annet en prestisjetung Golden Globe for beste TV-serie i 2013. 12. januar er det premiere på den tredje sesongen av suksesserien på amerikanske TV-skjermer.

GODE VENNER: Jentene har blitt gode venner under innspillingen av suksesserien «Girls». Her er Jemima Kirke, Lena Dunham, Allison Williams and Zosia Mamet, alle skuespillere i serien. Foto: Scanpix
GODE VENNER: Jentene har blitt gode venner under innspillingen av suksesserien «Girls». Her er Jemima Kirke, Lena Dunham, Allison Williams and Zosia Mamet, alle skuespillere i serien. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media