- Jeg skjønte ingenting

Trykkerifeil gjorde at Dagbladets intervju med Wenche Myhre var halvert i mange aviser.

STRØMBRUDD RAMMET WENCHE: Et strømbrudd ved Dagbladets trykkeri gjorde at flere tusen lesere gikk glipp av halvparten av intervjuet med Wenche Myhre i helgeavisa. Foto: Jacques Hvistendahl
STRØMBRUDD RAMMET WENCHE: Et strømbrudd ved Dagbladets trykkeri gjorde at flere tusen lesere gikk glipp av halvparten av intervjuet med Wenche Myhre i helgeavisa. Foto: Jacques HvistendahlVis mer

(Dagbladet): Da Wenche Myhre kom hjem etter å ha kjøpt flere eksemplarer av Dagbladets helgeavis, som hun selv prydet forsida av, ble hun skuffet.

Ble kuttet - Jeg satt og så på morgen-nyhetene, og der holdt de opp Dagbladet med meg på forsida. «Åh», tenkte jeg, og skyndte meg derfor til butikken for å kjøpe et eksemplar til meg selv. I tillegg hadde den utenlandske fanklubben min sett intervjuet på nettet, og ville gjerne ha noen eksemplarer, så jeg kjøpte til dem også, sier hun til Dagbladet, og legger til:

- Men da jeg kom hjem for å lese intervjuet, inneholdt avisa bare halve saken. Jeg skjønte ingenting.

Feilen skyldtes en trykkerifeil ved et trykkeri i Vestfold, noe som gjorde at en rekke aviser i Vestfold, Grenland, Telemark ned til Arendal, Drammen, Hurum og deler av Asker manglet flere sider.

- Jeg fikk høre om trykkerifeilen, og ble lei meg for at mange manglet intervjuet. Jeg vil jo gjerne også formidle at jeg kommer rundt om i landet i høst, på min julekonsert-turné, sier hun.

Strømbrudd Dagbladets salg - og markedssjef, Jacob Svenningsen, anslår at rundt 8500 lesere ble rammet av feilen.

- Det var et strømbrudd på trykkeriet natt til lørdag, høyst sannsynlig på grunn av lyn og torden. Det skjedde midt i produksjonen, og det ble tatt noen litt raske beslutninger, sier han til Dagbladet.

- Jeg vil selvfølgelig beklage til Wenche Myhre og til våre lesere som ble rammet av dette, legger han til.

Nå kommer vennene På tross av trykkerifeilen, har Myhre likevel fått mange hyggelige tilbakemeldinger på saken - og hun fikk også fullstendige aviser til seg selv og fanklubben, sendt i drosje fra Dagbladet.

-  Jeg har fått masse koselige meldinger fra kollegaer og venner. Det ble en kjempeflott sak. Jeg er til tider en ensom ulv, så jeg går ofte for meg selv og tenker på ting, så mange hadde ingen anelse om at jeg skulle på juleturné. Nå kommer alle vennene mine på juleshow, sier hun og ler.

Wenche Myhre legger nemlig snart ut på sin første julekonsert-turné. Turnéen starter i Drammen den 21 november, der hun skal synge sammen med Bragernes kirkes ungdomskor og deres dirigent Beate Strømme Fevang.