- Jeg skjuler ingenting

Hun huskes best for store pupper og låta «Touch Me». Men selv om Samantha Fox har sluttet å kle av seg offentlig, har hun ingen planer om å forlate rampelyset. Både album og selvbiografi er rett rundt hjørnet.

Samantha lover at hun ikke skal skjule noen ting. Boka hun har skrevet på i åtte måneder vil fortelle sannheten.

I går var hun gjest hos Paal Tarjei Aasheim i «Glem ikke tannbørsten» på TV3. Og jubelen gikk i taket da de første tonene av «Touch Me» dundret ut av høyttalerne, i ny og hipp versjon.

- Den dagen du nekter å synge den første hiten din, er du ferdig i bransjen. Jeg skulle selvfølgelig gjerne sunget en ny låt, men jeg har ikke noe imot å gjøre «Touch Me» når det er den folk vil ha. Men kall meg ikke noe «one-hit-wonder», det er jeg nemlig ikke. Jeg har faktisk solgt 30 millioner plater, fastslår den bittelille damen med de store puppene bestemt.

Selvbiografi

De siste åtte månedene har Samantha tilbrakt i studio i USA og England, intenst opptatt av at alt på den nye plata skal bli perfekt.

- Nå er jeg fryktelig rastløs, jeg vil ut på veien og turnere. Jeg er altfor aktiv til å tilbringe hele dagen i et studio, med all den ventinga. Derfor har jeg begynt å skrive på en selvbiografi mens jeg venter. Der skal alt med, jeg skjuler ingenting. Og når den kommer ut, kan jeg bare henvise alle som skal intervjue meg og som har hørt de villeste rykter om meg til å lese boka. Der står sannheten.

Når sant skal sies, har vel ikke pågangen rundt Samantha Fox vært så enorm de siste årene, og de nyhetene vi har fått fra den kanten har gått på at hun er blitt både lesbisk og kristen.

- Jeg bor i London, og har et hus på landet. Jeg ønsker meg kanskje barn en gang, men foreløpig har jeg ikke hatt tid til å gå rundt med en diger mage, er alt Samantha er villig til å fortelle fra privatlivet sitt.

Forsinket bursdag

Samantha Fox var bare 16 år da hun begynte som side 3-pike i den britiske avisa The Sun. Hele hennes karriere var et familieforetakende. Men da pengene begynte å renne inn, tok familieidyllen slutt.

- Jeg har ikke snakket med faren min på åtte år. Det er trist for hele familien at vi ikke er på talefot, sier hun stille.

Nå styrer Foxy, som hun blir kalt, karrieren sin selv. Hun er i ferd med å starte sitt eget plateselskap, Shabby Records, på Internett.

- Når jeg har fått gitt ut min egen plate, skal jeg begynne å gi ut plater for andre. Men bare kvinner. Jeg vet selv hvor vanskelig det er å bli tatt på alvor og respektert når du er pen og har en fin kropp. Alle tror at du er en bimbo, uansett hva du sier eller gjør. Jeg har vært i denne bransjen i 15 år nå, og først de siste par- tre årene har jeg fått den respekten jeg fortjener. Den første jeg vil ha i stallen min er Pamela Anderson, røper Samantha.

STJERNE: Samantha Fox synger på danskebåten.
<B>ELSKER RAMPELYSET: Det har vært stille rundt Samantha Fox en stund, men hun hevder selv aldri å ha forlatt showbusiness.