Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg skulle heller ønske jeg hadde kjæreste

Dreamon vil gripe dagen.

UNG KOMET:  - Jeg har ofra jævla mye for å holde på med dette. Skolegang, venner, kjæreste, sa Dreamon i fjor.. Foto: Laura Ann Morrison
UNG KOMET: - Jeg har ofra jævla mye for å holde på med dette. Skolegang, venner, kjæreste, sa Dreamon i fjor.. Foto: Laura Ann Morrison Vis mer

(Dagbladet): Etter å ha fått kronprins Haakon som selvutnevnt fan, sikter rapperen Dreamon høyt med musikken sin. Nå håper den singelaktuelle 22-åringen at den norske produsentduoen Stargate, som er blant Rihannas nærmeste samarbeidspartnere, tar kontakt.

- Det hadde vært en drøm å jobbe med dem, selv om det ikke er sånn at jeg sitter klar ved telefonen og venter, sier Dreamon, som egentlig heter Anthony Osumanu Vartdal, til Dagbladet.

Etter å ha gitt ut singelene «Closer» og «Rise», slapp han låta «All Night» forrige fredag. Den er produsert av Martin K, som er tilknyttet Stargate og Jay-Zs plateselskap Star Roc.

- Mikkel og Tor-Erik har hørt låta og har sagt at den er kul.

TRUA PÅ:  Dagbladet Fredag trakk Dreamon fram som et navn å se opp for i fjor.
Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
TRUA PÅ: Dagbladet Fredag trakk Dreamon fram som et navn å se opp for i fjor. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet Vis mer

Den nye singelen handler ifølge Dreamon om damer, flørting, festing og kos.

- Det er ikke en veldig dyp låt. Den handler om å feste og ha det gøy. At man må gripe dagen, for man vet ikke hva som vil skje seinere, sier artisten.

- Ta vare på kvelden med damene, da?

- Det er ikke sånn at jeg hooker opp med damer hver eneste dag. Det kan jo skje, men ikke noe jeg driver på med. Jeg skulle heller ønske jeg hadde kjæreste, noe jeg ikke har fått tid til ennå. Nå skal jeg gi ut en singel til, lage en ny mikstape og begynne å jobbe med debutalbumet mitt, sier Dreamon.

STJERNEPRODUSENTER: Mikkel Eriksen og Tor Erik Hermansen i norske Stargate. NTB scanpix
STJERNEPRODUSENTER: Mikkel Eriksen og Tor Erik Hermansen i norske Stargate. NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media