- Jeg skulle ønske hun var her i dag

Liv Ullmann fløy inn fra USA for å ta farvel med venninnen.

KOM FRA USA: Liv Ullmann har fløyet inn fra USA for begravelsen. - Jeg skulle ønske hun var her i dag, hun følger nok med, sier Ullmann, her sammen med skuespiller Kari Simonsen, som også var en nær venninne av Wenche Foss. Foto: Nina Hansen  / Dagbladet
KOM FRA USA: Liv Ullmann har fløyet inn fra USA for begravelsen. - Jeg skulle ønske hun var her i dag, hun følger nok med, sier Ullmann, her sammen med skuespiller Kari Simonsen, som også var en nær venninne av Wenche Foss. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO DOMKIRKE (Dagbladet): Den kjente skuespilleren er en av de mange kulturpersonlighetene fram for å ta et siste farvel med Wenche Foss i bisettelsen i Oslo Domkirke klokken 14 i dag.

- Jeg er lei meg i dag. Det er en trist dag for oss som er igjen. Jeg snakket selv med henne fra USA den siste tiden, forteller Liv Ullmann til Dagbladet.

- Hadde humor til det siste Ullmann kom til bisettelsen sammen med skuespiller Kari Simonsen, også hun en nær venninne av Foss. Simonsen forteller at hun var på sykehuset sammen med Wenche Foss inntil den siste dagen hun levde.

- Hun var trett og mett, men hadde humor til det siste. Minnet om henne er at hun alltid var glad. Hun var usminket og ujålete, jordnær og glad, og husket alltid på alle, sier Simonsen.

Kø av kjendiser - Jeg skulle ønske hun var her i dag, hun følger nok med, sier Liv Ullmann.

Det begynner å bli trangt om plassen utenfor Oslo Domkirken. I køen er blant andre kjendisstylist Jan Thomas, Ellen Horn, skuespiller Lise Fjelstad, fotograf Morten Krogvold, Stein Erik Hagen og kona Mille-Marie Treschow og forfatter Erik Fosnes Hansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer