PLEIER SEG SELV: - Det er ikke slik at jeg har rømt landet, men jeg skal ikke legge skjul på at timingen var bra. Det har vært deilig å være litt borte. Jeg drar hit hvert år på denne tiden, for å leve og hente inspirasjon til våren og sommeren. I år føles denne turen viktigere enn noen gang, sier Jan Thomas Mørch Husby. Foto: Johannes Worsøe Berg
PLEIER SEG SELV: - Det er ikke slik at jeg har rømt landet, men jeg skal ikke legge skjul på at timingen var bra. Det har vært deilig å være litt borte. Jeg drar hit hvert år på denne tiden, for å leve og hente inspirasjon til våren og sommeren. I år føles denne turen viktigere enn noen gang, sier Jan Thomas Mørch Husby. Foto: Johannes Worsøe BergVis mer

- Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var utroskap som er grunnen

Etter bruddet med ektemannen Christopher Mørch Husby (25) har Jan Thomas Mørch Husby (48) hentet energi i Miami. Nå føler han seg sterkere enn noen gang.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

MIAMI/OSLO (Dagbladet): - I den grad noe kan hete en lykkelig skilsmisse, så er denne det. Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var utroskap eller en tredjeperson som er grunnen til at vi har gått fra hverandre, men det er det ikke, sier Jan Thomas Mørch Husby til Dagbladet. 

For en knapp måned siden kom beskjeden. Kjærligheten mellom Jan Thomas Mørch Husby (48) og hans 22 år yngre ektemann er slutt, skrev Se og Hør.

Et av Norges mest omtalte kjendispar skilles etter seks års ekteskap. 

- Det var ikke sånn at vi plutselige var vi skilt. Det var noe som bygget seg opp over tid og var like udramatisk som å flytte inn sammen. Jeg giftet meg og flyttet sammen med en mann på 19 år. At det gikk så bra som det gjorde, med det utgangspunktet, er helt utrolig. Aldersforskjellen, pressen som sto utenfor skolen hans og det presset vi opplevde -  alle gjorde narr av forholdet vårt. Oppi alt dette skulle vi dyrke kjærligheten. Vi hadde ikke muligheten til å ta sette oss ned i parken, ta en kaffe på et kaffebrenneri eller dra på byen, sier Jan Thomas og fortsetter: 

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn