- Jeg spiller gjerne i et Ari-stykke

Skuespiller Kåre Conradi er ikke enig med anmelderne.

Nervøs prinsesse: Prinsesse Märtha Louise ankom premieren i lys bukse og topp med dyreprint. Etter forestillingen innrømmet hun at hun var nervøs før teppet gikk opp, men var veldig stolt av Ari Behn. - Jeg synes skuespillerne gjorde en veldig god jobb, og det har vært spennende å følge prosessen, sier prinsessen. 
Foto: Lars Eivind Bones
Nervøs prinsesse: Prinsesse Märtha Louise ankom premieren i lys bukse og topp med dyreprint. Etter forestillingen innrømmet hun at hun var nervøs før teppet gikk opp, men var veldig stolt av Ari Behn. - Jeg synes skuespillerne gjorde en veldig god jobb, og det har vært spennende å følge prosessen, sier prinsessen. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Endelig var det duket for en stjernespekket premiere av Ari Behns skuespill «Treningstimen» på Rogaland Teater i Stavanger i går kveld.

Til oljebyen hadde den ferske dramatikeren med seg 20 av sin aller nærmeste venner og sin familie, og det var et spent ektepar som gikk opp den røde løperen i den milde aftensola.

Celeber gjesteliste - Jeg har lest manuset. Men jeg vet at det er ganske annerledes nå, så jeg er veldig spent, sa prinsesse Märtha Louise til Dagbladet da hun ankom teateret.

Prinsessen hadde med seg sin kusine og gode venninne Marianne Ulrichsen. Før teppet gikk opp for «Treningstimen» minglet de med champagneplass i hendene med Trond Giske, Per Heimly, Jono El Grande og regissør Kim Sørensen i teatrets egen kaffe.

Forestillingen handler om ekteparet Behrens-Sommerfeldt. Hos dem er alt overflate og ingenting er hva det ser ut til. I ukevis har skuespillerne brukt treningsstudio for å komme seg i form, og fra Espen Hanas første replikk smilte Märtha Louise i salen.

Klokka 20.00 ble den timelange forestillingen mottatt med stående applaus. Da kunne prinsessen senke skuldrene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer