- Jeg splittet Beatles

Paul McCartney tar nå ansvaret for at Beatles ble oppløst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er 31 år siden legendariske The Beatles ble oppløst, og nå forteller Paul McCartney for første gang hva som fikk ham til å forlate gruppa, melder nettstedet dotmusic.

Intervjuet med McCartney skal sendes på amerikansk TV neste uke, men dotmusic forteller at han tar ansvaret for at gruppa ble oppløst.

- Det var trolig den vanskeligste beslutningen jeg har tatt i hele mitt liv, men i sannhetens navn betyr det ikke noe hvem som oppløste The Beatles, sier Paul.

- The Beatles var klare til å bli oppløst. Når en ser tilbake på det var det ingen mulighet for at gruppa kunne fortsette. Jeg tenkte «Jeg elsker disse gutta, men jeg må komme meg bort fra dette», sier McCartney i intervjuet.

Paul forlot gruppe fordi han følte at hans ideer ble oversett, men nå innrømmer han også at John Lennons forhold til Yoko Ono var en medvirkende årsak til at han forlot The Beatles.

- Tingen med The Beatles var at det var en gruppe, alle andre var utenfor, kjærester og koner. Men nå ble det litt annerledes. Ganske annerledes, sier Paul om Yoko Ono.

Paul McCartney sier også at dødsfallet til gruppas manager, Brian Epstein, kan ha påvirket at gruppa ble oppløst. Han sier at han egentlig ikke tålet gruppas nye amerikanske manager, melder dotmusic.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer