- Jeg startet med en, så ble det tre. Nå kan jeg falle fra 20 meter

Stuntmennene - og kvinnene - i Tarantino Street sørger for at helten aldri dør.

HEFTIG: Katja Köhler og Alrik Kreemke i Stuntcrew Babelsberg har daglige stuntshow på settet utenfor Berlin. Foto: NADIA FRANTSEN
HEFTIG: Katja Köhler og Alrik Kreemke i Stuntcrew Babelsberg har daglige stuntshow på settet utenfor Berlin. Foto: NADIA FRANTSENVis mer

(Dagbladet): En halvtime utenfor Berlin finnes noen av Europas beste stuntmenn- og kvinner.

- Har du sett traileren? spør Alrik Kreemke. Han har jobbet i Stuntcrew Babelsberg i åtte år, og ivrer etter å fortelle om den aller kuleste jobben han har gjort.

Det var for selveste Quentin Tarantino, Inglorious Bastards, spilt inn i Berlin - blant annet i studioene som befinner seg noen hundre meter bak der Alrik står nå.

-  Det er jeg som faller gjennom vinduet. Jeg spiller den tyske soldaten, eller magen hans da, du ser ikke ansiktet mitt, sier Alrik og drar opp singleten for å vise de seks radene med muskler som er med i filmen.

Tarantino Street

Da innspillingen var over var tyskerne så stolte av å ha hatt stjerneregissøren i filmstudioene sine at de omdøpte en av gatene i filmparken i Babelsberg, en halvtime utenfor Berlin sentrum, til Tarantino Street.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.