Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Jeg stemmer på Donald & co.

Jeg stemmer på... er i følge usikre FBI-kilder en klikkvinner innenfor norskamerikansk presse, hele to saker i dag.

STAKKARS DONALD: Hadde jeg vært amerikanere er det ikke tvil om hvem som hadde fått min stemme, Donald, han fra  Andeby. Foto: Øistein Norum Monsen. 
STAKKARS DONALD: Hadde jeg vært amerikanere er det ikke tvil om hvem som hadde fått min stemme, Donald, han fra  Andeby. Foto: Øistein Norum Monsen.  Vis mer
Meninger
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stem på Atlanterhavet, Brooklyn Bridge og Ellis Island. Jeg stemmer på Nina Simone, Carly Simon og Billie Holiday. Stem på Southern Man, Sweet Home Alabama og Berkeley. Jeg stemmer på Fly Me To the Moon, Apollo 11 og The Man in Black. Stem på Dead Kennedys, Doobie Brothers og Andrews Sisters (etter stengetid).

Jeg stemmer på Robert Frank, Franks Wild Years og Frank O ´Hara. Jeg stemmer på Jesse Owens, Jesse James og alle de vakre hestene. Jeg stemmer på MC5, Seven Nation Army og Four Tops. Stem på Taos, Austin og Townes Van Zandt. Jeg stemmer på Louis Armstrong, Janis Joplin og Scott Joplin. Jeg stemmer på Shining, Paris/Texas og Hawaii-skjorter. Jeg stemmer på BB King, C.C. Rider og ZZ Top.

Jeg stemmer på Thelma & Louise. Jeg stemmer på Simon & Garfunkel. Jeg stemmer på The Wire, True Detective og Long Ryders. Jeg stemmer på Los Lobos, Hobos og New York Dolls. Jeg stemmer på Rosa Parks, Robert Johnson og Tony Joe White. Jeg stemmer på Gene Krupa, Joe Louise og Psycho Killer. Stem på Stillehavet, Mexico og New Orleans. Jeg stemmer på Chuck D, Buck Owens og Over the Rainbow.

Jeg stemmer på Bird, Byrds og Ford Thunderbird. Jeg stemmer på New York Rangers, Texas Rangers og Tribeca. Jeg stemmer på Easy Rider, B-52 og Freedom of speech. Jeg stemmer på Røtter, The Roots og Jack Daniels. Jeg stemmer på Harley-Davidson, Camp David (usikker) og Sam & Dave. Jeg stemmer på Chunga’s Revenge, Woodstock og Manhattan. Jeg stemmer på Minnie Mus, Pluto og Blygen.

Jeg stemmer på Rain Man, Leadbelly og Spiderman. Jeg stemmer på Garps bok, Gilbert Grape og The Grapes of Wrath. Jeg stemmer på duckwalk, Leo Fender og Donald Duck. Jeg har ikke stemmerett i United States of Panic, men jeg er medlem av det norskamerikanske pressekorpset som har svidd av 4,7 millioner klikkroner i The Land of Plenty (Omar & The Howlers). Jeg stemmer på Hillary Trump, dead world walking.

Les også: Den amerikanske drømmen, hilsen en naiv hippietulling!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!