Du leser nå Dagbladet Pluss
ET HJEM I 50 ÅR: Nationaltheatret har vært Frøydis Armands andre hjem i snart 50 år. 9. april fylte skuespilleren 70 år, og flyttet ut for godt. Foto: Anders Grønneberg
ET HJEM I 50 ÅR: Nationaltheatret har vært Frøydis Armands andre hjem i snart 50 år. 9. april fylte skuespilleren 70 år, og flyttet ut for godt. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

Frøydis Armand

- Jeg sto pappa veldig nær

Frøydis Armand har sjekket ut fra Nationaltheatret for siste gang, men håper å fullføre siste og fjerde del av «Hustruer».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter 50 år i Thalias tjeneste takker Frøydis Armand (70) av. I nesten alle disse åra har hun vært ansatt ved Nationaltheatret. Og gjort seg bemerket, ikke bare med sin ru og mørke røst, men også med sin feminine kraft.

- Stemmen, ja. Den har jeg alltid fått kommentarer på. «Hei, er du mann?», har folk spurt meg om. Jeg har vel ikke akkurat vært en kvitrefugl, sier hun, og ler hest.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer