- Jeg stoler mer på Kants virkelighetsforståelse enn TV 2s

Plateaktuell «Kineser»-Ulf.

DE NÆRE TING: - Livet er stabilt og vi mennesker er ikke så annerledes nå, selv om vi har Internett og Facebook. Det handler om å se, sier Ulf Risnes - og tenker da spesielt på de nære ting. Foto: Anders Grønneberg
DE NÆRE TING: - Livet er stabilt og vi mennesker er ikke så annerledes nå, selv om vi har Internett og Facebook. Det handler om å se, sier Ulf Risnes - og tenker da spesielt på de nære ting. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tre små kinesere er blitt til én middelaldrende - men Ulf Risnes (53) blir ikke borte selv om han gir ut «Usynlig».

Mer enn 25 år Det går knapt en dag uten at man hører en låt signert Ulf Risnes på radio - enten det dreier seg om en ny sang eller en gammel Tre små kinesere-klassiker.

- Jeg er stolt. Har holdt på med dette i mer enn 25 år, sier Risnes.

Med nytt mannskap er han klar med ny plate, en energisk og sprudlende utgave av «kineseruttrykket» i et lett reflekterende hjørne om det å se og likevel ikke se.

Om å se - Plata heter «Usynlig» og den røde tråden i tekstene er å se. Se det som ikke blir lagt merke til . og se ting som de egentlig er. Jeg er litt filosofisk, og stoler mer på Immanuel Kants virkelighetsforståelse enn TV 2s.

Ulf Risnes er også opptatt av det stabile livet: «Det er ikke dommedag, selv om mediene maler med svart pensel».

- Det har stormet før, vært flom og grisevær. Se rundt deg, på naboer, venner og familie. Det er det det handler - om å se, sier optimisten Risnes.

- Energisk plate Han beskriver plata som er energisk og mer variert enn tidligere. Nytt mannskap er én forklaring. Lars Lien på tangenter er en gammel ringrev i norsk musikkliv som produsent for en rekke band. Bassisten Eirik Øien er kjent fra Stein Torleif Bjella og Jonas Alaska.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer