- Jeg synes alltid låtene jeg skriver er ræva

Øya-publikummet er uenig med selvkritisk Band of Horses-vokalist.

INTERNASJONAL FAVORITT: Internasjonalen er en av Band of Horses? yndlingsbarer i hele verden, etter at de ved et slumpetreff så det norske favorittbandet White Birch her i 2006. Dagbladet møtte frontfigur Ben Bridwall i baren. Foto: Eirik H. Urke
INTERNASJONAL FAVORITT: Internasjonalen er en av Band of Horses? yndlingsbarer i hele verden, etter at de ved et slumpetreff så det norske favorittbandet White Birch her i 2006. Dagbladet møtte frontfigur Ben Bridwall i baren. Foto: Eirik H. Urke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Øyapublikummet er heldigvis mindre kritiske til Band of Horses-vokalistens låtskriving enn han selv er.

I går spilte bandet foran tusenvis av entusiastiske festivalgjengere i Middelalderparken.

Les anmeldelsen av konserten her.

Øya06 første europaturDet var i hine hårde dager 2006 at et ukjent band med det snåle navnet Band of Horses spilte i en trang platesjappe i Texas, for blant annet bandspanerne fra Øyafestivalen i lille Oslo.

— Herregud, det betydde mer for oss enn det er mulig å få sagt. Vi hadde aldri vært i Europa, verken som band eller turister. Endelig fikk vi inntrykk av at bandet satte fart «her borte». Jeg får frysninger av å snakke om det, sier Ben Bridwell.

Dagbladet møter Band of Horses-frontfiguren med sommerstusset skjegg på Internasjonalen.

— Det er massivt å være tilbake i Oslo. Nå rir vi på energibølgen fra Lollapalooza; vi er i toppform, sier Bridwell.

Album innen nyttårBen karakteriserer Øya 2006, fjorårets Roskilde og den nylige gigen på Lollapalooza (USAs svar på by:Larm) som de tre beste liveopplevelsene i bandets historie. Vel å merke møtte vi ham før onsdagens headlinerkonsert på Enga i Middelalderparken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer