Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg synes flyktninger skulle blitt flydd direkte fra Syria, Tyrkia og Hellas til Norge

Sigrid Bonde Tusvik har fått politiet i Kirkenes på nakken. Det skammer hun seg ikke over.

EN SKAM: All ære til tyskerne og svenskene som er viser seg å være folkeslag å se opp til!, sier Sigrid Bond Tusvik om flyktningdebatten. Foto: LARS MYHREN HOLAND
EN SKAM: All ære til tyskerne og svenskene som er viser seg å være folkeslag å se opp til!, sier Sigrid Bond Tusvik om flyktningdebatten. Foto: LARS MYHREN HOLANDVis mer

I Dagsavisen kalte du stasjonssjef ved Kirkenes politistasjon, Hans Møllebakken en «erkedrittsekk» og fortsatte med: «Gratulerer, møkkamann!» Grunnen? Han hadde sagt følgende om flyktninger på vei til Norge: «(...) vi kommer fra nå av til å opprette straffesak overfor sjåførene som bringer dem over grensa». Hvorfor reagerte du sånn på det han sa?

- Jeg liker ikke at politiet skremmer folk, selv om de må følge loven. Jeg skjønner at politiet må følge lover og regler, men de kan også bruke skjønn. Når det skyller en godhetsbølge over landet, trenger ikke politiet true folk til å ikke hjelpe. Det kan umulig være så mange som hjelper folk over grensa uansett, i hvert fall finnes det en haug med folk som ikke ønsker flyktninger velkomne hit, fordi de er redde for muslimer og terrorister. Derfor ber jeg politiet vise skjønn.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.