Jeg synes synd på dem som ser ned på Norges beste sommerlåt

Derfor er jeg sommerharry.

SOMMERKROPPEN: Mads Hansen koser seg på stranda med sigg og snus. Det burde flere gjøre i sommer. Skjermdump: YouTube
SOMMERKROPPEN: Mads Hansen koser seg på stranda med sigg og snus. Det burde flere gjøre i sommer. Skjermdump: YouTube Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hva får du hvis du gir Norges beste jovialharry-artist en halvdårlig, hyperintelligent og oppmerksomhetskåt eks-fotballspiller?

Du får selvsagt landets deiligste sommerlåt som knuste alle rekorder fra fisefine og selvhøytidelige artister. Den du hele tida skulle ønske du hørte på ironisk, men som likevel dukker opp på bilturene til Sørlandet eller i festivalteltet på Træna. Akkurat som «Gjøre ingenting» gjorde i fjor (men seriøst, Freddy, vi sommerharry ligger ikke i skyggen av et palmetre).

Jeg synes synd på dem som ser ned på Norges beste sommerlåt.

Tenk å ha så lite menneskelighet, så lite humoristisk sans og å være så selvhøytidelig? Det må være så få Ringnes som nytes, ingen grillpølser stekt på engangsgrill som gleder deg, og sikkert ikke et lag som gikk videre i VM som er kult nok.

De som ser ned på årets desiderte sommehit, kan nok relatere seg til dette sitatet fra halvannen uke siden: Jeg er så glad for at jeg turte å stå imot presset om at man må være naturlig, og gikk min egen vei!

Men du gikk ikke din egen vei, du som ikke synes loff og smør er digg. Du gikk langt utfor stupet da du sverget på å heie på Panama i VM og aldri se på et realityprogram på TV igjen. Vet de at oss andre har det bedre?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer