- Jeg synger som en delfin

Jessie Ware (28) gruer seg til å synge sin nye låt live.

NÅR HØYT: Jessie Ware (28) hadde egentlig tenkt til å synge vokalen på sin nye låt «Tough Love» en oktav lavere. Nå mener hun at hun høres ut som en delfin. Foto: Stella Pictures
NÅR HØYT: Jessie Ware (28) hadde egentlig tenkt til å synge vokalen på sin nye låt «Tough Love» en oktav lavere. Nå mener hun at hun høres ut som en delfin. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den britiske artisten Jessie Ware (28) ble hyllet av kritikerne da hun slapp albumet «Devotion» i 2012, og singelen «Wildes moments» ble en superhit.

• Les hva Dagbladets anmelder mente om albumet her!

Om ikke lenge kommer hun med et nytt album, som både Ed Sheraan og Miguel medvirker på. Låta «Tough Love» er den første låta som har blitt sluppet fra albumet. 

- Gruer meg til å synge live - Jeg tenkte at det kunne være morsomt å vise folk hvordan det er når jeg prøver å synge som en delfin. Den skulle egentlig ikke ligge så høyt. Jeg sang den egentlig lavere, men en av produsentene ville at jeg skulle prøve å synge den en oktav høyere, sier hun til BBC, og legger til:

- Nå gruer jeg meg veldig til å synge den live.

Men selv om Ware har fått strålende kritikker og mye skryt for sin stemmeprakt, var det ikke artist hun skulle bli. Faren hennes var BBC-reporter, og Ware ville gå i pappas fotspor.

Gifter seg i august Da en venn av henne inviterte henne med på turné som korist, fikk hun etterhvert spørsmål om å samarbeide med SBTRKT på låta «Nervous». Låta gjorde at hun fikk platekontrakt, og i 2012 kom «Devotion».

Men det er ikke bare et nytt album Ware er opptatt med om dagen. I august skal hun gifte seg med sin barndomskjæreste, Sam.

- Vi skal gifte oss på en øy, så han er «stuck». Hvis han ikke vil gifte seg med meg, så spør jeg bare grekerne om de kan finne ham, sier hun i intervjuet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer