- Jeg syntes det var jævlig klissete i fjor

Årets «Hver gang vi møtes» ble ikke helt som Kurt Nilsen trodde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag dukker igjen noen av landets mest folkekjære artister opp i TV 2s musikk-reality «Hver gang vi møtes».

Det hele minner litt om en leirskole, mener Kurt Nilsen.

- Folk kommer ned på en gård, været er fint og alle er innstilt på at de skal kose seg. Og så begynner vi med musikken, og så er det noe som skjer, sier han til Dagbladet.

Og det som skjer, er tårene. Fjorårets gjeng sjarmerte en hel nasjon der de gråt seg igjennom coverversjoner av hverandres låter. Akkurat det kommer ikke til å forandre seg i år, skal vi tro Nilsen.

- Jeg syntes det var jævlig klissete i fjor. Men bare vent til i år. Jeg trodde ikke det skulle bli så ille, sier han.

- Jentene har vært ekstremt flinke til å fortelle gripende ting.

Møttes etter innspilling Magnus Grønneberg fra CC Cowboys, Marion Ravn, Ole Paus, Anita Skorgan, Lene Marlin og Morten Abel. Til sammen har «Hver gang vi møtes»-artistene solgt millioner av album.

I dag møttes de alle igjen for å snakke med pressen før premieren. Det var tydelig at de har funnet tonen underveis i den ti dager lange innspillingen, og flere av dem er blitt nære venner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.