- Jeg tåler alt

BRUSSEL (Dagbladet): - Hvis det blir atomkrig, vil de eneste overlevende være skorpioner, kakerlakker og jeg. Ingenting kan hindre meg i å dra på turné, sier rocklegenden Keith Richards.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hadde ordene kommet fra en annen enn den verdensberømte gitaristen og rebellen, ville det fortont seg som reinspikka sprøyt fra en karikaturfigur.

Som eneste norske avis fikk Dagbladet et intervju med Richards. Knappe 15 minutter var avsatt.

Richards entrer rommet iført svarte, trange jeans og hvit, gjennomsiktig silkeskjorte. Han er sløret i blikket og har en drink i hver hånd.

50 minutter seinere vakler vi ut av rommet, mette av sanseinntrykk og totalt overbeviste om at enhver myte om rockbransjen er sann.

- Lever du like hardt som tidligere?

- Før kunne jeg holde det gående i opptil ni døgn uten å sove. Det innebærer vel at jeg burde hatt en plass i Guinness rekordbok. Men nå har jeg roet meg litt. Jeg synes livet er så interessant at jeg ikke finner tid til å legge meg. Men det blir ikke noen ny rekord på meg. Nå er jeg våken i to- tre døgn av gangen. Livet er nemlig fortsatt ganske fascinerende.

Vodka i glasset

Mannen ser på oss, smiler fårete og tar en ny slurk av longdrink-glasset - fylt med mannens favorittdrink, vodka og tranebærjuice. Glassene tømmes i drøye slurker, samtidig som han legger ut om sin egen helsesituasjon. For sommerens europaturné fikk en litt kronglete start, først med Keiths fall i biblioteket og deretter Micks halsproblemer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer