Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg trenger en hingst

Supermodellen Rachel Hunter har vært uten sex i sju måneder. - Jeg trenger en hingst, avslørte hun på radioprogrammet til radio DJ Howard Stern.

- Jeg venter på den rette mannen. Det må være en som har den rette kjemien, sier Hunter som har tatt livet med ro etter bruddet med Rod Stewart.

- Jeg elsker forhold, men man trenger tid. Jeg har levd i sølibat i syv måneder, opplyser Hunter.

Nå ber supermodellen sin fraseparerte ektemann Rod Stewart (55) om å ta en liten pause fra alle blondinene for å komme lettere over ekteskapsbruddet.

- Han har vært ute med syv kvinner. Caprice, Anjelica Bridges, Shannon Tweed's søster, Kimberley Hefner og andre. Jeg er ikke sjalu, men jeg tror det er veldig viktig å være single en periode før man er tilbake i gamet, sier Hunter til den engelske avisa The Sun.

Rachel Hunter er 30 år gammel. Allerede som 21-åring giftet hun seg med rockestjerna Rod Stewart. Paret tok ut separasjon i fjor, men er ikke skilt - ennå.

- Han er en fantastisk fyr. Men vi kommer ikke til å bli sammen igjen, sier Hunter.

LENGTER: Rachel Hunter har tidligere sagt at hun holder seg i form fordi hennes mann fortjener det. Nå lengter hun etter en ny mann å trene for...
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media