LEI: Ryan Gosling (32) mener publikummet trenger en pause fra ham. Foto: Stella Pictures
LEI: Ryan Gosling (32) mener publikummet trenger en pause fra ham. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg trenger en pause fra meg selv

Stjerneskuespilleren Ryan Gosling (32) er lei.

(Dagbladet): «Drive»-kjekkasen Ryan Gosling (32) er populær på det store lerretet.

Men nå begynner han å bli lei av seg selv.

I et nylig intervju med The Associated Press avslørte skuespillerstjernen at han planlegger en pause de kommende månedene.

- Jeg har gjort det for mye nå, og jeg har mistet perspektivet på hva jeg gjør, sa 32-åringen.

- Jeg tror publikum trenger en pause Videre forteller han at det vil være bra for han å ta en pause og revurdere hvordan og hvorfor han gjør det han gjør.

- Jeg trenger en pause fra meg selv, så mye som jeg tror at publikummet trenger det, fortsatte den selvironiske stjernen.

Selv om han har planer om å hvile seg fra filmlerretet, klarer han likevel ikke å holde seg unna film. I filmen «How to Catch a Monster» skal 32-åringen regissere selv.

Er ikke glad i hovedrollene Gosling har vært i underholdningbransjen siden han som 8-åring startet i Mickey Mouse Club, med blant andre Britney Spears og Justin Timberlake.

Sitt store gjennombrudd fikk han i filmen «The Notebook» fra 2004. I ettertid har han lagt til flere store filmer til CV-en, som «Crazy, Stupid, Love», «Drive» og «Blue Valentine».

I løpet av våren er han aktuell med hovedrollen i filmen «The Place Beyond The Pines». Selv innrømmer han at han ikke er så glad i hovedrollene.

- Det er mye press for å være hovedrollen i en film. Når har jeg gjort det, og det er ikke min favoritt måte å jobbe på, sier han til AP.

POPULÆR: Ryan Gosling spilte sgt Sgt. Jerry Wooters i filmen «Gangster Squad». Foto: AP/Warner Bros. Pictures
POPULÆR: Ryan Gosling spilte sgt Sgt. Jerry Wooters i filmen «Gangster Squad». Foto: AP/Warner Bros. Pictures Vis mer