Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg trodde ingen visste hvem jeg er

Skuespiller Tuva Novotny er overrasket over å bli kåret til årets kvinnelige skuespiller - i Norge.

Overrasket: Tuva Novotny var overrasket over at hun vant pris, men ikke mindre glad av den del. Foto: Scanpix
Overrasket: Tuva Novotny var overrasket over at hun vant pris, men ikke mindre glad av den del. Foto: Scanpix Vis mer

BERGEN (Dagbladet): Dramaserien «Dag», som er blitt sendt på TV 2, høstet i kveld prisen for både årets mannlige og kvinnelige skuespiller.

Mest overrasket var svensken Tuva Novotny.

- Jeg er veldig overraska. Jeg trodde ingen visste hvem jeg var. Jeg hadde virkelig ikke trodd dette, sier Novotny til Dagbladet med en speilblank pris i hånd.

Deler med Atle Hennes kollega i serien Anders Baasmo Cristiansen fikk prisen årets mannlige skuespillere. Han var også nominert i samme kategori for sin innsats i serien «Koselig med peis».

- Det er ekstra gøy at vi begge vant. Denne prisen er dedikert Atle (Antonsen, red.anm). Dette har vært en fantastisk serie å spille i, som viser voksne mennesker som de egentlig er, sier Novotny. 

Feiret uten sko Komikerne i «Torsdag kveld fra Nydalen» fikk også pris i kveld. Det i kategorien beste humorprogram.

Else Kåss Furuseth valgte å feire uten sko.

- Nå kan jeg hoppe mye bedre, sa en strålende fornøyd Kåss Furuseth mens hun tørket tårene.

- Det er veldig hyggelig at folk liker det vi gjør. For oss er det litt som å gå på ungdomskolen, 9. klasse tror jeg, sier Kåss Furuseth og ler.

Dagbladet.no kommer tilbake med mer.

BESTE HUMORPROGRAM: «Torsdag kveld fra Nydalen» stakk av med den gjeve prisen. Else Kåss Furuseth valgte å feire uten sko. Her sammen med Morten Ramm og Odd-Magnus Williamson. Foto: Audun Braastad/Stella Pictures
BESTE HUMORPROGRAM: «Torsdag kveld fra Nydalen» stakk av med den gjeve prisen. Else Kåss Furuseth valgte å feire uten sko. Her sammen med Morten Ramm og Odd-Magnus Williamson. Foto: Audun Braastad/Stella Pictures Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media