- Jeg tror Espen vinner

Idol-Gaute møtte leserne. Se hva han svarte!

I går kveld ble det klart hvilke to deltagere i TV 2 stjernejaktprogram som gikk videre til finalen.

Linn S. Andersen og Gaute Ormåsen sang seg inn i seernes hjerter. Flest stemmer fikk 19 år gamle Gaute fra Brumunddal i Hedmark. 33 prosent av seerne ville ha han til finalen, det samme ville flertallet i fagjuryen.

- Jeg er storfornøyd med å ha gått videre i konkurransen. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle gjøre det, sa Gaute Ormåsen til Dagbladet.no etter at han vant denne ukas runde i sangkonkurransen.

20 prosent ville ha Linn S. Andersen i finalen, og det holdt ettersom de to beste i går gikk videre i Idol. Vinneren av Idol håper TV 2 blir Norges nye popidol.

3500 kandidater meldte seg på audition, de to som gikk videre i dag blir blant ti lovende artister som kommer gjennom nåløyet og til slutt kan ende opp som idolet kanalen jakter på. Send ditt spørsmål til Gaute Ormåsen allerede nå.

Vi vet nå at han er en av fem søsken. Han har en tvillingbror som ikke kan synge, men han er visstnok svært smart, ifølge Gaute selv. Lurer du på noe mer så spør i vei.

TIL FINALEN:</B> Gaute Oråsen fra Hedmark var svært lykkelig, men også nesten stum da han forsto at over 60 000 hadde stemt på han i kveldens Idol-sending.