Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg tror Eva Lill vinner

Møt Henrik fra Big Brother på nettmøte!

Torsdag måtte Henrik ta et endelig farvel med huset. Den 43 år gamle selgeren fra Oslo ønsket alle de andre lykke til, og ba dem ta vare på hverandre. Etter at han hadde dratt, felte Therese noen tårer.

Henrik holdt på å ryke ut allerede første runde, men klarte å karre seg fast og fikk mange tilhengere. Det til tross for at han kunne være en smule snål, dominerende og sjefete til tider.

Men den helt utrolige jakka han ruslet rundt i, fikk i hvert fall mange til å legge merke til ham.

- Den kjøpte jeg for sju år siden hos Backe Match på Gjøvik. Jeg skal lage en kopi, sier han til Big Brothers hjemmesider.

Likte han egentlig alle i huset så godt som han prøver å gi uttrykk for? Er han redd for å bli kjendis? Hvordan var det å få vite om krigen i Irak?

Nettmøtet er midlertidig avsluttet, men Henrik vil av og til fortsette å sende svar på spørsmålene deres på Dagbladet.no, til Big Brother sier stopp. Når han går inn kommer han til å være her et kvarter av gangen.

God påske til alle sammen fra Henrik og Dagbladet.no.

UTE: Møt Henrik på Dagbladet.no.
MOTE: Jakka til Henrik har vært omtalt i de fleste diskusjonsfora på nettet.
503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media