Anne Lindmo om juletradisjoner, pensjonistplanene og synet på helvete

- Jeg tror helvete er en interiørbutikk

Desember er en rolig jobbmåned for Anne Lindmo, men da setter hun inn ekstra gir på hjemmebane. 

JULEKLAR: Anne Lindmo er ferdig med årets sesong av «Lindmo», nå har hun ekstra tid til å forberede jul både for familien og for andre skoleforeldre. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet 
JULEKLAR: Anne Lindmo er ferdig med årets sesong av «Lindmo», nå har hun ekstra tid til å forberede jul både for familien og for andre skoleforeldre. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg jobber steinhardt fjorten uker uten stopp, så i desember må jeg ligge litt til lading. Dette er jo en tid der de fleste andre er superstressa, mens jeg må skru tempoet ned, sier Anne Lindmo og legger til:

- Det har jo sine fordeler, - jeg er blitt hun som alltid rekker opp hånda når man spør etter noen som kan arrangere juleavslutninger, koke grøt til nissefrokost eller fikse gave til lærer'n.

Anne Lindmo hadde sesongens siste lørdagsshow i slutten av november. Nå sitter den profilerte programlederen og slår vitser og byr på sine skråblikk på tilværelsen på NRK Marienlyst. Hun har jobbet samme sted siden hun startet som utegående reporter i P3 i 1994. I sommer ble hun kåret til den programlederen folk har mest tillit til i en undersøkelse foretatt av Ipsos MMI for Dagbladet.

- Folk kan ha registrert at jeg er en sykt trofast person. Jeg er jo i ferd med å bli hønngammel i NRK. Trofasthet er nært forbundet med tillit, så kanskje det er derfor, sa hun da om resultatet.

Ivrig klassekontakt

Men også privat er tobarnsmoren en trofast tillitsperson. Iallefall i foreldresammenheng for hennes to sønner på 11 og 15 år. Og nå før jul, trår hun ekstra til på foreldrefronten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer