ADVARER: Gudmor Dolly Parton som jo har en viss erfaring med artistlivet, mener at fansen ikke vil tilgi Miley Cyrus hvis hun fortsetter å opptre støtende og merkelig. Her opptrer Miley Cyrus på Barclays Center i Brooklyn i New York. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/AFP
ADVARER: Gudmor Dolly Parton som jo har en viss erfaring med artistlivet, mener at fansen ikke vil tilgi Miley Cyrus hvis hun fortsetter å opptre støtende og merkelig. Her opptrer Miley Cyrus på Barclays Center i Brooklyn i New York. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/AFPVis mer

- Jeg tror ikke fansen vil være like tilgivende neste gang

Dolly Parton advarer guddatteren.

Den 68 år gamle countrystjerna uttrykker sin uro for den utagerende guddattera Miley Cyrus i The Sun.

- Jeg har bekymret meg for Miley, sier gudmora til The Sun.

Avlyser konserter Popartisten er innlagt på sykehus siden tirsdag etter en alvorlig allergisk reaksjon mot antibiotika.

Nå skriver nyhetsbyrået AP at Cyrus er tvunget til å avlyse resten av sin USA-turné, men at konsertene i stedet skal gjennomføres i august. 

I dag er det blitt opplyst at sju turnédatoer må flyttes, og Cyrus' USA-turné fortsetter i Uniondale i New York 1. august, skriver Rolling Stone.

- Må drepe Hannah Montana I intervjuet som også kan leses i Daily Mail forklarer Dolly Parton at den 21 år gamle Miley gjør alt hun kan for å distansere seg fra sin tidligere akk så prektige og jomfruelige image som Hannah Montana, med crazy og ville opptredener på scenen.

Mange vil nok mene at hun har lyktes så altfor godt.  

- En dag hadde hun bare fått nok og sa til meg: «Jeg må ta livet av Hannah Montana for at folk skal akseptere meg som den jeg virkelig er», forteller Dolly Parton til The Sun, og utbroderer.

BEKYMRET: Dolly Parton bekymrer seg for sin guddatter, og det var kanskje ikke så uventet. FOTO: SVEINUNG UDDU YSTAD / Dagbladet
BEKYMRET: Dolly Parton bekymrer seg for sin guddatter, og det var kanskje ikke så uventet. FOTO: SVEINUNG UDDU YSTAD / Dagbladet Vis mer

- Jeg tror Miley måtte gjøre en virkelig stor endring, ja, det var jo opplagt at det var det hun gjorde. Jeg håper hun holder seg på rett vei og at hun ikke finner på flere merkelige ting. Jeg tror ikke fansen vil være like tilgivende neste gang hvis hun skulle foreta seg noe som virkelig er støtende. Jeg håper ikke at skandalene vil overskygge talentet hennes, sier Dolly Parton.  

Den barmfagre country-veteranen har vært venn med Billy Ray Cyrus i årevis.

Sjokkerer så godt hun kan Kritikken mot den tidligere Disney-stjerna starta kanskje da hun gjentatte ganger gnikket seg mot duettpartner Robin Thicke, under fjorårets MTV Music Video Awards.

Det hjalp ikke akkurat da hun «twerket» på julenissen eller da hun tente seg en joint på scenen under MTV European Music Awards.

Bekymret for dop Parton er sjokkert og «veldig bekymret» for Mileys nonsjalante holdning til dop og rusmidler.

«Wrecking Ball»-sangeren som har avlyst turnélivet fram til august på grunn av sykdom, har innrømmet å ha prøvd kokain og at hun nyter marijuana.

- Jeg synes «weed» er det beste rusmiddelet på kloden. En gang røkte jeg en joint med peyotekaktus i, og jeg så en ulv som ulte mot månen, fortalte Miley til Rolling Stone i fjor, og la til:

- Jeg liker virkelig ikke kokain. Det er så tungt og så mørkt.

Minner om Shirley Temple Dolly Parton sier at situasjonen som Miley Cyrus var i - som barnestjerna som ikke fikk lov til å forandre seg - minnet hennes om en av fortidas store barnestjerner, Shirley Temple.

- Som liten jente var hun fantastisk, men da hun ble større, likte ikke folk at hun ble voksen. De ble sinte på henne.

Uansett, Dolly håper fortsatt Miley i framtida vil ta gode valg.   

- Hvis hun er så smart som jeg tror, vil hun ta riktige valg, sier Dolly Parton.