Espen Eckbo etter ulykka:

- Jeg tror jeg kan jobbe ganske normalt til neste år

Da komiker Espen Eckbo (43) lå med brukket rygg i Italia, kom ideen om et tilbakeblikk på hans 20 år lange karriere. 

KLOVNERIER: 20 år har gått siden Espen Eckbo inntok TV-skjermen for første gang, i Thomas Giertsens «Mandagsklubben». Siden har hans mange karakterer vært å se i programmer som «Nissene på låven», «Asbjørn Brekke-show» og «Klovn til kaffen» - apropos klovnenesa Eckbo har i hånda. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
KLOVNERIER: 20 år har gått siden Espen Eckbo inntok TV-skjermen for første gang, i Thomas Giertsens «Mandagsklubben». Siden har hans mange karakterer vært å se i programmer som «Nissene på låven», «Asbjørn Brekke-show» og «Klovn til kaffen» - apropos klovnenesa Eckbo har i hånda. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg har ikke hatt et veldig produktivt år så langt i 2016. Da prøver vi å klemme det vi kan ut av dette 20-årsjubileet, sier Eckbo spøkefullt, med klar henvisning til den alvorlige bilulykken som satte ham ut av spill tidligere i år.

Komikeren var på vei til skirennet Marcialonga i Italia da bilen han og to familiemedlemmer satt i, frontkolliderte med en annen bil inne i en tunnel. Eckbo endte på sykehus med brukket rygg, gjennomgikk to operasjoner og har vært sykemeldt i vår og sommer - tidsrommet han egentlig skulle bruke til å tenke ut et nytt prosjekt.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer