- Jeg tror skalaen sprenges!

Så glad ble Lene Marita (22) da hun vant.

(Dagbladet.no): Nøyaktig 1635 svar hadde kommet inn da Dagbladets store «The Dark Knight»-konkurranse ble avsluttet i dag tidlig klokken 09.00. Lene Marita Grøtte (22) hadde riktig svar på alle tre spørsmål - og ble trukket ut som den heldige vinner

- Jeg tar med meg samboeren min, sa Lene Marita spontant da Dagbladet.no ringte for å overbringe den gledelige beskjeden tidligere i dag.

- Store fans

Og reise til London, overnatting på hotell og billetter til «The Dark Knight»-premieren passer utmerket for den ferierende barnehageassistent Grøtte. Verre blir det kanskje for samboeren Jadranko, som jobber på Japan Photos hovedlager i Oslo.

- Men han får ordnet seg fri, altså, det er ikke noe problem, mener Lene Marita, som gleder seg uhemmet til London-tur og stjernespekket premiere.

- Vi er begge store fans av de nyeste Batman-filmene, forteller 22-åringen, og fortsetter:

- Jeg tror selve premieren blir litt skummel, det er jo mye som skal skje. Men jeg har ingenting mot å reise! Jeg kunne gjerne reist til Japan for å se den filmen, jeg.

Tre riktige svar

STORBYFERIE: Lene Marita Grøttem (22) tar med seg samboeren Jadranko Mehic (21) til London på mandag. Foto: PRIVAT / SANDREW METRONOME / WARNER BROS
STORBYFERIE: Lene Marita Grøttem (22) tar med seg samboeren Jadranko Mehic (21) til London på mandag. Foto: PRIVAT / SANDREW METRONOME / WARNER BROS Vis mer

Nå får altså Grøtte og samboeren en unik mulighet til å se «The Dark Knight» en uke før andre nordmenn: Filmen har norsk kinopremiere fredag 25. juli.

- Jeg har gledet meg sånn til denne filmen, sier den heldige vinneren.

- Hvor glad er du nå?

- Jeg tror skalaen sprenges, sier Lene Marita.

For å være med i trekningen av flyreise, hotellopphold og premierebilletter måtte man svare riktig på tre spørsmål. Og selv om dette er gammelt nytt for Lene Marita, så kommer fasiten her:

1. Christian Bale (alternativ a)

2. Gotham City (alternativ c)

3. Michael Caine (alternativ a)

- Jeg tror skalaen sprenges!

Konkurransen ble presentert i samarbeid med Sandrew Metronome og Warner Bros.