- Jeg unner de to flotte jentene å gå videre

Sjenerøs Jørn Hoel takker for seg i «Stjernekamp».

TRE BLE TIL TO: Dansebandaften med Nora Foss Al-Jabri, Jørn Hoel og Reidun Sæther før mannen med den raspete røsten ble sendt ut. Foto: NRK
TRE BLE TIL TO: Dansebandaften med Nora Foss Al-Jabri, Jørn Hoel og Reidun Sæther før mannen med den raspete røsten ble sendt ut. Foto: NRKVis mer

Nå er det klart: Neste uke møtes Nora Foss Al-Jabri og Reidun Sæther til en «Stjernekamp»-thriller.

Mistet finaleplass Det betyr at Jørn Hoel gikk ut i lørdagens semifinale. Men han gjorde det med stil etter fire uker med mye halsproblemer.

- Har hatt kikhoste og vært uggen i halsen.

- Trodde ikke at jeg skulle klare Opera, men da det gikk, var det bare å stå videre på, sier Jørn Hoel, som er veldig fornøyd med å ha vært med så lenge, sier Jørn Hoel.

- Unner jentene finaleplass Jørn Hoel synes det er helt ok å ryke ut nå. Han har klart seg lange bedre og lenger enn han hadde trodd. Nå sender han sine varme tanker til de to unge, kvinnelige finalistene Nora Foss Al-Jabri og Reidun Sæther.

- Jeg er en voksen artist og skal fortsatt være artist.

- Derfor unner jeg de unge kvinnene å komme til finalen. Det betyr mye mer for dem, rent karrieremessig, enn for meg. Jeg unner dem det virkelig - føler det lanngt inni meg. De er to flotte jenter, sier Jørn Hoel.

Fikk en vekker Jørn Hoel forteller om en utrolig morsom og spennede reise som han ikke ville vært foruten. Allerede i første show skjedde det noe mentalt med ham, som har vedvart gjennom hele hørsten.

- Da jeg sang «Oh! Darling» skjedde det noe - jeg forandret innstilling.

Jørn Hoel forteller at det ble en vekker, som dro ham inn i konkurransen og har vært med på å gi ham guts hele veien.

- Dessuten så flott å lære å synge opere og bli kjent med så mange unge artister jeg ikke kjente til fra før, sier en sjenerøs og glad Jørn Hoel.

TAKK FOR MEG: Programleder Kåre Magnus Bergh sammen med semifinalistene  Nora Foss Al-Jabri, Jørn Hoel og Reidun Sæther.  Foto: NRK
TAKK FOR MEG: Programleder Kåre Magnus Bergh sammen med semifinalistene Nora Foss Al-Jabri, Jørn Hoel og Reidun Sæther. Foto: NRK Vis mer