Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg utnyttet ham ikke

For første gang benekter Madonna at hun utnyttet kjæresten Carlos bare for å bli gravid, og seinere dumpe ham. - Det er en latterlig påstand. Carlos er en fantastisk far for Lourdes (2), sier Madonna.

I et åpenhjertig intervju med CNNs Larry King lot Madonna seg direkteintervjue for første gang natt til tirsdag norsk tid. I strålende humør, med geisha-look og knirkete Gucci-skinnjakke fortalte hun Larry King og seerne om livet som artist, mor og elskerinne.

Spesielt la hun vekt på ryktene om ekskjæresten Carlos. Pressen skrev at Madonna bevisst jaktet på en far med gode gener til barnet sitt, og at hun skulle oppdra barnet alene.

Kjærlighet

- Dette er ikke sant. Jeg var sammen med Carlos to år før jeg ble gravid, og jeg var fryktelig forelsket i ham. Det er en latterlig påstand. Jeg vet ikke hvor dette kom fra. Det er urettferdig både mot meg og Carlos, mener Madonna, som likevel har valgt å oppdra datteren alene.

- Carlos er en fantastisk far, og, ja - han treffer datteren sin, sier hun.

Ikke popstjerne

Kvinnen som er en av 80- og 90-tallets mest suksessrike artister, ser på seg selv først og fremst som en danser.

- Jeg hater tittelen popstjerne. Jeg startet min karriere som danser, og ville ikke bli sanger. Men jeg er selvfølgelig glad for at det ble slik. Som sanger kan jeg nå bruke all min danseerfaring, og sang er en mye bedre måte å uttrykke følelser på.

I februar åpner Madonna Grammy-utdelingen med låta «Ray of Light» og hun er nominert til hele seks priser, blant annet årets album.

LYKKELIG MOR: I intervjuet med Larry King avviser Madonna at hun bare var ute etter en far med gode gener til Lourdes.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling