- Jeg valgte Netflix fordi det rimer på «wet chicks»

Adam Sandler satser rett på nett.

POPULÆR PÅ NETTET: Adam Sandlers filmer går ikke lenger like godt på kino, men er stadig populære på nett. Det har Netflix nå tatt konsekvensen av. Foto: HAPPY MADISON PICTURES
POPULÆR PÅ NETTET: Adam Sandlers filmer går ikke lenger like godt på kino, men er stadig populære på nett. Det har Netflix nå tatt konsekvensen av. Foto: HAPPY MADISON PICTURES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Bare noen få dager etter at Netflix skapte bølger ved å annonsere sin første spillefilm - oppfølgeren til «Snikende tiger, skjult drage» - kommer enda en nyhet som trolig vil skape ytterligere røre i filmindustrien.

Komiskuespiller Adam Sandler har nemlig undertegnet en avtale om å produsere og spille i fire filmer som skal komme eksklusivt til strømmetjenesten. Netflix skal stå for 100 prosent av finansieringen, og vil lage filmene i samarbeid med Sandlers produksjonsselskap Happy Madison.

Netflix rimer på ... Den første filmen kan komme allerede til neste år, og vil ha budsjett tilsvarende filmene han har laget tidligere for kino (de tre siste filmene kinofilmene hans har kostet mellom 250 og 500 millioner kroner å lage, per tittel).

Netflix har flere av Sandlers filmer i sin katalog fra før, og har sett at de har vært populære blant brukerne deres over hele verden. Komikeren er på sin side storfornøyd med avtalen:

- Da disse fine folka kom til meg med et tilbud om å lage filmer sa jeg ja, av utelukkende én grunn: Netflix rimer på «wet chicks», sier han i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer