- Jeg var bare helt rå.

Magnus Larsen trakk seg etter tre dager på Robinson-øya. Han møtte leserne på Dagbladet.no.

Sesongens første ordinære Robinson-episode endte med at tre deltakere måtte pakke sakene sine og reise fra Malaysia. Den største overraskelsen var imidlertid at Magnus Larsen, som hadde fått oppgaven å sende hjem en deltaker, valgte å sende hjem seg selv.

Allerede under TV3s presentasjon av Magnus, skjønte de fleste at tida som øyboer kom til å bli svært tøff for 30-åringen. Der går det nemlig fram at «Magnus trener nesten hver dag, og har et solid matinntak. Mangel på næring kan dermed bli en utfordring, og Magnus er innstilt på å spise det meste utenom insekter».

Det ble ikke bare en utfordring. Det ble hans Waterloo.

- Det var sult og varme som var hovedårsakene til valget mitt. Jeg var for dårlig forberedt og hadde fått for stort matinntak før ekspedisjonen, sier han til Dagbladet.no.

30-åringen, som til vanlig er vakt på Legevakta, ble valgt ut til årets Robinson av leserne i Se & Hør. Han måtte være alene på øya i to dager før de andre deltakerne dukket opp. Da var han allerede lei.

Hvorfor ga han seg så raskt? Hva var det første han spiste etter øybesøket? Og hvordan er jobben som vakt på legevakta?

TOK FARVEL:</B> De andre deltakerne roste Magnus for at han satte gruppa foran seg sjøl. Det valget kommer han helt sikkert på å begrunne grundig under nettmøtet på Dagbladet.no.
SULTEN: Fra seks måltider om dagen til litt kokosnøtt i ny og ne.