Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg var full på Skavlan

Det tidligere Pulp-medlemmet svarte leserne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Richard Hawley var en av medlemmene i det velkjente britpop-bandet Pulp, inntil han fikk nok av alt som het musikkbransje, og valgte å gi seg etter albumet This Is Hardcore.

Tilfeldigheter gjorde at han fortsatte med musikk, og det var de tidligere kollegaene i Pulp, Jarvis Cocker og Steve Mackey, som kom over demoer Hawley hadde laget. De fikk ham inn i studio, og i 2001 kom et minialbum ut.

I fjor høst slapp han sitt tredje skikkelige album, Coles Corner. Siden den gang har han vært i Norge flere ganger, blant annet på besøk hos Fredrik Skavland på NRK, og som oppvarmer for Madrugada da de spilte konsert i Oslo Spektrum i vinter.

Det er en stund siden Coles Corner kom ut nå, og kanskje har han nye låter på lager. På hjemmesiden hans skriver han at han har seks ferdige låter, pluss at han har lyst til å spille inn et gratis album med coverlåter.

Fredag spiller han på Quartfestivalen.

GJESTER QUART: Richard Hawley spiller på Quart på fredag. Les svarene fra nettmøtet. Foto: HENNING LILLEGÅRD
GJESTER QUART: Richard Hawley spiller på Quart på fredag. Les svarene fra nettmøtet. Foto: HENNING LILLEGÅRD Vis mer