- Jeg var helt besatt av «Annie»

Og nå er Lisa Stokke klar for høstens oppsetning av musikalen.

Klar for «Annie»: Lisa Stokke har fått en av voksenrollene i høstens oppsetning av musikalen «Annie» på Folketeateret. Det har også Kjersti Holmen og Matiann Saastad Ottesen. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet
Klar for «Annie»: Lisa Stokke har fått en av voksenrollene i høstens oppsetning av musikalen «Annie» på Folketeateret. Det har også Kjersti Holmen og Matiann Saastad Ottesen. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Når jeg var lita pleide jeg å spille Annie på kassett på rommet mitt og synge med. Jeg var helt besatt av Annie, og det er kanskje den filmen jeg har sett aller mest på kino, sier Stokke til Dagbladet.

I dag kan Dagbladet avsløre hvem som skal spille de tre kvinnelige voksenrollene i høstens oppsetning av musikalen Annie. Kjersti Holmen skal spille Miss Hannigan, Marian Saastad Ottosen spiller Lily St. Regis og Lisa Stokke skal ha rollen som Grace Farrell.

Premiere i september Musikalen Annie er en av verdens mest kjente og populære musikaler, og har tidligere også gjort stor suksess på norske scener i 1991 og 2004.

I høst skal historien om barnehjemsjenta Annie igjen erobre det norske publikum på Folketeateret i Oslo. Premieredato er satt til 27. september.

Lisa Stokke forteller at hun er kjempespent på å spille Grace Farrell, som har flere scener sammen med Annie.

- Jeg gleder meg veldig til å møte jentene som skal spille Annie. Det er en helt fantastisk casting, og vi skal møtes og starte øvingen i juni, sier Stokke og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer