Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg var i min egen boble, jeg var stolt av å føle meg fresh så fort

«Fotballfrue» om det famøse fødselsbildet.

DANSKELAR: Caroline Berg Eriksen er mer bekymret for den psykiske utfordringen i «Skal vi danse». Fysikken mener hun å ha god kontroll på. - Jeg er vant til å trene hardt og intensivt, sier hun. Foto: BJØRN LANGSEM
DANSKELAR: Caroline Berg Eriksen er mer bekymret for den psykiske utfordringen i «Skal vi danse». Fysikken mener hun å ha god kontroll på. - Jeg er vant til å trene hardt og intensivt, sier hun. Foto: BJØRN LANGSEMVis mer

(Dagbladet): Caroline Berg Eriksen (27) gleder seg til å gli inn i de korte, trange «Skal vi danse»-kjolene. Men å publisere bikinibilder av seg selv er det slutt på.

- Jeg tror finalen i «Skal vi danse» er samme helga som cupfinalen, der Lars Kristian (ektemann og fotballspiller på Odd, journ. anmerk.) håper å spille. Det hadde vært gøy med to seire der, sier Caroline og ler.

- Dere planlegger to gull i november?

- Ja, vi har snakket om det. Det er den store drømmen.

- Da blir det feiring?

- Ja, da blir det feiring på alle tre, Lars Kristian, Nelia og meg. Kanskje vi skal unne oss en ferie til Maldivene? Eller Mexico? Mexico er kanskje best for småbarn.

Vonde føtter

Bak en rosa dør titulert «Funky» treffer vi Caroline. På dette hotellrommet i Oslo sentrum holder damen bak fotballfrue-bloggen hus den første tida av «Skal vi danse».

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.