- Jeg var ikke Mari, sånn som jeg egentlig er

Da Mari Maurstad var tilbake etter å ha vært sykmeldt med krystallsyken, var den boblende energien borte. Men 17. mai fant hun den igjen.

TROLLKVINNE: I sommer spiller Mari Maurstad rollen som Grima i «Spelet om Heilag Olav» for andre året på rad. Bildet er tatt på Norsk Folkemuseum. Foto: Bjørn Langsem
TROLLKVINNE: I sommer spiller Mari Maurstad rollen som Grima i «Spelet om Heilag Olav» for andre året på rad. Bildet er tatt på Norsk Folkemuseum.
Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det var først under 17. mai-matineen i år at jeg merket at jeg virkelig var meg selv igjen, at jeg var tilbake, sier Mari Maurstad (61).

I januar i fjor ble den folkekjære skuespilleren sykmeldt på grunn av krystallsyke, utløst av at hun var overarbeidet. Etter litt over to måneders sykemelding, med streng beskjed fra legen om å lære seg å hvile, var hun klar til å begynne å jobbe igjen. Men selv om hun sto på scenen som friskmeldt, var hun ikke helt som før.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer