- Jeg var jomfru til jeg var 32

Michael Jacksons telefonsamtale med ung gutt på bånd.

(Dagbladet.no): Verdens mest omtalte rettsak spinner videre. Nå tyder nye opptak på at Michael Jackson var jomfru til han var 32 år gammel, men han skal ha vært kåt på sine kvinnelige fans.

Opptakene skal være mellom Jackson og en ung gutt. De ble venner i 1985 da gutten var ni år gammel, og Jackson pleide ringe guttungen for å snakke ut om kjærlighetslivet sitt, skriver den engelske avisa The Times.

- Heteroseksuell

Guttene er nå 29 år gammel, og han bodde i den amerikanske staten Utah da opptakene ble gjort. Det var guttens foreldre som tok opp samtalene på bånd.

David Hans Schmidt er presseagenten som har tapene. Han hevder de inneholder informasjon han karakteriserer som dynamitt. Opptakene skal vise at popstjernen Jackson, som er tiltalt for utuktig omgang med en 13 år gammel gutt, er heteroseksuell.

- Jeg mener opptakene viser at Michael Jackson er, eller var, heteroseksuell, sier Schmidt til The Times.

Michael Jackson snakker ifølge Schmidt om hvordan det er å være jomfru som 32-åring. Han prater om Kathy, en jente han har hatt lyst på i månedsvis, om de søte jentene på en konsert Tyskland. Han forteller også at han hater håret sitt. Jackson kaller det «negerhår». Popstjernen diskuterer også spiseforstyrrelsene sine.

Nederlag

OMTALT: Ekteskapet mellom Michael Jackson og Lisa Marie Presley var mye omtalt i pressen. Her er de sammen på et sykehus.
OMTALT: Ekteskapet mellom Michael Jackson og Lisa Marie Presley var mye omtalt i pressen. Her er de sammen på et sykehus. Vis mer

Schmidt sier til The Times at han vil distribuere opptakene utenfor tinghuset i Santa Monica der Michael Jackson står tiltalt for utukt.

Og kanskje ønsker forsvaret dem velkommen etter nederlaget de led tidligere i uka. Dommer Rodney Melville beslutte mandag at påtalemyndighetene får bruke fem tidligere anklager om barnemisbruk mot Michael Jackson (46) som bevis den pågående saken.

De tidligere anklagene stammer fra perioden 1990 til 1993, og omfatter fem unge gutter. En av de fem skal være skuespilleren Macauley Culkin, som ble barnestjerne blant annet gjennom innsatsen i «Hjemme alene»-filmene.

Forsvarer Thomas Mesereau Jr. ba dommeren om å nekte påtalemyndigheten å bruke de tidligere sakene i retten. Han mener beskyldningene er basert på tredjeparter som er ute etter pengene til Jackson. Men til ingen nytte.

Mesereau Jr. sier til The Times hver av de fem skal gå gjennom en liten mini-rettsak når de vitner.

Lisa Marie Presley snakker ut

Ekteskapet mellom Lisa Marie Presley og Michael Jackson vakte stor oppmerksomhet de få åra kjærligheten varte. De giftet seg i 1994 og hvem glemmer deres langlange kyss under MTVs Video Music Awards samme år?

Lisa Marie Presley, datter til Elvis, snakker nå ut om ekteskapet, og det selvfølgelig hos talkshow-dronningen Oprah.

Presley fortalte at hun trodde Jackson «elsket henne så mye som han kunne», skriver nyhetsbyrået Associated Press.

Oprah spurte om Presley følte at Jackson utnyttet henne.

- Det ser sånn ut, men jeg kan ikke svare for ham.

De skilte seg i 1996.

I RETTEN:</B> Michael Jackson står tiltalt for utuktig omgang med en 13 år gammel gutt.
KYSSET:</B> Michael Jackson og Lisa Marie Presley under videoprisutdelingen til MTV.