Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg var livredd hverdagen

Benedicte Adrians liv har vært fylt med opp- og nedturer, en god porsjon sorg og en hel del dramatikk. Vendepunktet i livet hennes kom for fem år siden.

SUNN: Benedicte Adrian ivrer etter å holde seg i form. Hun spiser sunt og trener gjerne fire- fem ganger i uka. Foto: Henning Lillegård
SUNN: Benedicte Adrian ivrer etter å holde seg i form. Hun spiser sunt og trener gjerne fire- fem ganger i uka. Foto: Henning Lillegård Vis mer

Det beste med å ha kommet hjem er den norske kulturen og å være sammen med vennene mine. Og ikke minst, bare følelsen av å være hjemme.

- Følte du aldri det i Frankrike?

- Jo, jeg følte meg hjemme. Men ikke hjemme-hjemme, om du forstår, sier Benedicte Adrian og smiler bredt.

Fem tunge år Den folkekjære artisten har lagt bak seg sin tøffeste tid i livet. Fem år er gått siden hun og eksmannen Gauthier Mouton, gikk hver til sitt. Hun tok med de to barna på flyttelasset hjem til Norge, etter 13 år i Frankrike - et privat drama som gjorde at hun følte seg mislykket.

- Skilsmissen er det tøffeste jeg har vært med på. Det ble mitt vendepunkt. Jeg var så sikker på at jeg visste hvordan framtida så ut. Så raste det ut. Etter det har jeg lært at man ikke skal stole på andre enn seg selv. Til å begynne med var det skremmende.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?