AUDITION-MARERITT: «Ille» er ordet Hayden Panettiere bruker for å beskrive hendelsen som oppsto da hun var på audition til serien «Nashville». Likevel fikk hun rollen, som hun nå er Golden Globe-nominert for. Foto: Jordan Strauss / AP / NTB Scanpix
AUDITION-MARERITT: «Ille» er ordet Hayden Panettiere bruker for å beskrive hendelsen som oppsto da hun var på audition til serien «Nashville». Likevel fikk hun rollen, som hun nå er Golden Globe-nominert for. Foto: Jordan Strauss / AP / NTB ScanpixVis mer

- Jeg var livredd og hyperventilerte

Skuespiller Hayden Panettiere opplevde marerittet.

(Dagbladet): Skuespiller Hayden Panettiere (23) slo gjennom med et brak i rollen som cheerleaderen Claire i tv-serien «Heroes».

Ville bryte seg fri For å komme videre i karrieren var hun nødt til å glemme rollefiguren som gjorde henne verdensberømt.

Nå har hun stor sukess som countrydiva i den nye serien «Nashville».

- Jeg ville bare bryte meg fri og gjøre noe annet. Jeg visste at det vile bli vanskelig. Visste at folk kom til å se på meg og tenke på cheerleaderkostymet, sier hun til svenske Aftonbladet.

Panettiere valgte å farge håret lyserødt, og innfant seg med at publikum ville trenge tid før de glemte superheltrollen hun spilte i «Heroes».

- Det var ille Da hun seinere gikk på audition til «Nashville» opplevde hun marerittet, da hun skulle synge for personen som var ansvarlig for castingen.

- Jeg var livredd og hyperventilerte. Det var ille, men jeg er stolt over at jeg greide å komme gjennom det, sier hun.

Til tross for den ubehagelige opplevelsen fikk hun rollen som «Nashville»-divaen Juliett. Panettiere er nå Golden Globe-nominert for innsatsen i kategorien beste kvinnelige birolle.

- Jeg vil gjøre serien så bra som mulig og skape en fantastisk rollefigur, sa hun til Aftonbladet, to dager før nominasjonen var et faktum.