- Jeg var livredd!

Popstjernen Billie Piper var i retten i dag, og møtte kvinnen som skal ha drapstruet henne.

Billie Piper fortalte juryen i Blackfriars Crown Court i London i dag at hun ble livredd og brøt ut i gråt da hun og familien ble truet på livet. Under de mange nattlige oppringningene fikk hun blant høre at hodet hennes skulle kappes av, hun skulle brennes og foreldrene hennes skulle skytes. Piper ble så sjokkert av truslene, at hun holdt på å løpe ut av rommet da politiet spilte av opptakene for plateselskapet hennes.

- Det var helt forferdelig. Dette er det verste jeg har hørt noensinne, og det var svært skremmende, sa hun skjelvende i retten i dag.

Ifølge nyhetstjenesten Ananova så hun knapt på den tiltalte, Juliet Peters (32).

- Jeg forstår ikke hvorfor noen vil si slike ting. Jeg har ikke gjort noe galt, og mente aldri å gjøre noen sint. Det var helt uforklarlig. Jeg begynte å gråte, sa Piper.

- Jeg visste ikke om jeg skulle gå ut eller bli inne. Jeg var redd for hvordan foreldrene mine kom til å takle situasjonen.

Peters nekter for å ha ringt inn de fem drapstruslene til popstjernen mellom 14. august og 25. august i fjor. Hun nekter også for å ha truet Billie Pipers foreldre, Paul Piper og Mandy Kent.

GRÅTKVALT: Billie Piper forlot retten i London i dag, etter å ha vitnet i saken mot Juliet Peters.