Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg var mer redd for guiden vår enn for dyrene

«Jegertvillingene» om jakting i USA.

(Dagbladet): - Det var helt utrolig. Det var en opplevelse vi har drømt om siden vi var bittesmå, å få lov til å dra ut i den store verden og oppleve andre kulturer og jakt, sier Johanne Thybo Hansen (22) til Dagbladet.

Til våren blir hun og tvillingsøsteren Kristine Thybo Hansen å se i TV-serien «Jegertvillingene». I serien får man se de to søstrene på jakt i USA.

• Bli med tvillingene på jakt her! (Krever innlogging)

Splittet om våpenregler - Det er mye mer dyreliv i USA enn i Norge. Lovene og reglene på jakting er også mye snillere. I Florida får man lov til å gå med våpen i beltet, i Idaho kan man jakte med pil og bue - det er det ikke lov til i Norge, sier Kristine Thybo Hansen.

- Liker dere bedre de amerikanske lovene?

- Både og, sier begge, i kor.

- I Amerika kan man eie så mange våpen man vil, det er ikke lov i Norge. Og det syns jeg er bra. Men det er heller ikke lov å skyte med blyskudd i Norge. Det syns jeg burde vært lov. Det er mer humant, sier Johanne.

- Hva er det sprøeste dyret dere jaktet på?

- Det må være alligator. Det er i alle fall det mest eksotiske. Jeg hadde aldri sett en alligator før, sier hun.

- Glad i Norge - Ble dere redde?

- Nei, det var så mye adrenalin at jeg ikke rakk å tenke på om jeg var redd, sier Kristine, og legger til:

- Jeg var mer redd for guiden som var med oss enn for dyrene.

Men selv om søstrene ble fascinert av USAs dyreliv, er de bestemte på at det er i Norge de vil bo.

- Jeg er alt for glad i Norge. Vi har den flotteste naturen, sier Kristine.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling