Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg var redd for å få kjeft

Solveig Kloppen var nervøs for å få Hans Wilhelm Steinfeld på besøk.

(Dagbladet): - Jeg sjaua i en uke før opptak, men likevel sa gjestene at det var koselig at jeg ikke hadde rydda før de kom, sier Solveig Kloppen til Dagbladet.

I høst spilte hun inn sitt nye TV-program «En kveld hos Kloppen» hjemme hos seg selv, i Tåsen Hageby.

I hvert program har hun invitert tre kjendiser hjem til seg, på middag, vin og prating. I første program er det NRK-profilene Hans Wilhelm Steinfeld og Ingrid Gjessing Linhaave som er invitert på middag, sammen med Rema 1000-arving Ole Robert Reitan.

- Jeg er veldig glad i selskap og sene kvelder hjemme. Det skjer noe med folk når man blir invitert hjem, man får se andre sider av dem, sier Kloppen.

Familien måtte flytte ut Innspillingen av programmet foregikk i august og september. I innspillingsperioden måtte Kloppens familie flytte ut.

- Først tenkte jeg at det kom til å være fint å spille inn hjemme, at det var praktisk å ikke måtte gå så langt for å komme på jobb. Men da vi begynte å sette opp lamper, rydda huset og alt TV-stæsjet kom inn, så tenkte jeg at det var en ganske dårlig idé. Vi kunne ikke bo der, familien måtte sendes til venner og Mallorca, sier hun.

- Hva syns familien din om det?

- De har vært veldig støttende, men de syns nok det var en enda dårligere idé enn det jeg syns. Jeg prøvde å si til dem at de var heldige som fikk lov til å være litt borte og kjenne på hvor glade de er i hjemmet vårt, men det funka bare sånn passe.

- Redd for å få kjeft Hun innrømmer at hun var mest nervøs for å få Hans Wilhelm Steinfeld på besøk.

- Man har et litt bromlete inntrykk av ham. Jeg var redd for å få kjeft for at jeg ikke kunne nok om Ukraina og Russland, sier hun.

- Er dette programmet en blanding mellom «4 stjerners middag», «Hver gang vi møtes» og «Klovn til kaffen»?

- Det er gode program, så hvis vi får til en blanding av de programmene så er det helt topp. Men i motsetning til «4 stjerners middag» så er det ikke et matfokus. Jeg kan ikke lage mat en gang, sier hun.

- Ble det servert mye alkohol?

- Nå spør du en Jessheim-jente, men jeg tenker at det var helt passelige mengder alkohol. Det er ikke noe fyllekalas. Til et sånt selskap så er det helt greit og naturlig at det blir servert vin og en liten en for stigbøylen, for å sitere Steinfeld, sier hun. 

GODE VENNER: Hans-Wilhelm Steinfeld og Ingrid Gjessing Linhave. Alle foto: Agnete Brun
TRIO: Hans-Wilhelm Steinfeld, Solveig Kloppen, Ingrid Gjessing Linhave og Ole Robert Reitan.
IDYLL: Erik Thorstvedt, Torbjørn Harr, Pia Tjelta og Solveig Kloppen.
I HUSKA: Marit Voldsæter, Cecilie Skog, Solveig Kloppen og Jan Fredrik Karlsen.
LATTERMILDT: Truls Svendsen, Solveig Kloppen og Silya Nymoen.
HJEMME HOS: Solveig Kloppen.
SKÅL: Per Kristian Foss, Solveig Kloppen, Anita Krohn Traaseth og Klaus Sonstad.
GJENG: Marte Stokstad, Eyvind Hellstrøm, Solveig Kloppen og Tore Renberg.
MUNTER STEMNING: Kjetil Jansrud, Solveig Kloppen, Silya Nymoen og Truls Svendsen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media