- Jeg var redd for å få kjeft

Solveig Kloppen var nervøs for å få Hans Wilhelm Steinfeld på besøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg sjaua i en uke før opptak, men likevel sa gjestene at det var koselig at jeg ikke hadde rydda før de kom, sier Solveig Kloppen til Dagbladet.

I høst spilte hun inn sitt nye TV-program «En kveld hos Kloppen» hjemme hos seg selv, i Tåsen Hageby.

I hvert program har hun invitert tre kjendiser hjem til seg, på middag, vin og prating. I første program er det NRK-profilene Hans Wilhelm Steinfeld og Ingrid Gjessing Linhaave som er invitert på middag, sammen med Rema 1000-arving Ole Robert Reitan.

- Jeg er veldig glad i selskap og sene kvelder hjemme. Det skjer noe med folk når man blir invitert hjem, man får se andre sider av dem, sier Kloppen.

Familien måtte flytte ut Innspillingen av programmet foregikk i august og september. I innspillingsperioden måtte Kloppens familie flytte ut.

- Først tenkte jeg at det kom til å være fint å spille inn hjemme, at det var praktisk å ikke måtte gå så langt for å komme på jobb. Men da vi begynte å sette opp lamper, rydda huset og alt TV-stæsjet kom inn, så tenkte jeg at det var en ganske dårlig idé. Vi kunne ikke bo der, familien måtte sendes til venner og Mallorca, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer