Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg var sexy som 11-åring

Jennifer Lopez snakker om brystvorter, slåssing og elskere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jennifer Lopez har stilt opp til et åpenhjertig, men ikke altfor dyptgående, intervju med For Him Magazine. Ved siden av å stille opp på noen fine bilder, viser Jennifer at hun har sterke meninger:

  • OM RUMPA: - Herregud, folk snakker om rumpa mi hele tida. Den er ikke kjempestor og ekkel eller noe sånt. Men da jeg var yngre hadde jeg litt komplekser, for den er litt stor. Jeg hadde en svært sensuell kropp fra jeg var 11 år gammel. Mora mi pleide å være skikkelig engstelig for meg, for hun syntes jeg var for sexy.
  • OM STRESSET: - Livet mitt akkurat nå er en rekordstor tornado. Men jeg takler det. Jeg er en arbeidsnarkoman, og blir urolig når jeg ikke har noe å gjøre. Folk setter ikke nok pris på stresset i denne bransjen. De forstår ikke at i morgen kan alt være slutt.
  • OM KJEMPING: - Jeg kan og vil forsvare meg sjøl hvis jeg må. Jeg går ikke ned uten kamp, det skal være helt sikkert. Jeg begynte å kjempe da jeg gikk i fjerdeklasse, men har vokst mye siden den gang.
  • OM BRYSTVORTER: - Kvinner liker ikke at brystvortene deres blir skrudd som en kanalsøker på en radio. Du tror at hun elsker det. Hun håper at du slutter med det så kjapt som mulig!
  • OM VENNER OG KJÆRESTER: - Jeg hater det styret med mannlige bånd. Kvinner forstår ikke det. Klart at det er gøy å være sammen med venner, men vi vil mye heller være sammen med kjæresten vår!
  • OM FORHOLD: - Når folk blir trygge på hverandre begynner de plutselig å behandle dem som en bror eller søster, i stedet for å behandle dem som en elsker. Jeg synes det blir feil.