- Jeg veit ikke hva som skjer

- Det er ikke mitt firma, og det er ikke mitt ansvar! Da jeg reiste ut på en annen jobb søndag, var alt i sin skjønneste orden, sier Tore Torell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dumpet av Torell

Han opptrer for tida på «Stena Saga» med trylleshowene sine og hevder han ikke kjenner til problemene som er oppstått for russerne.

- Dette har ikke vært styrt av meg, men av Harry Kallevik. Jeg har 20 prosent av aksjene, men dette er styreformannens ansvar, opplyser Torell.

- Men det er du som har skrevet ut sjekker til noen av medarbeiderne, delvis uten dekning?
- Ja, men det beror på en misforståelse. Investoren vår sa han skulle sette inn penger på kontoen, men det skjedde ikke. Ellers er jeg en mann som aldri skriver ut sjekker uten dekning.

- Hvem er denne investoren?
- Nei, det sier jeg ikke. Det er en privatsak, sier Torell.

Russernes skyld

Ifølge Torell er det ingen av de norske arrangørene som kan lastes for det inntrufne. Men noen er å laste likevel.

- Russerne kom ikke da de skulle. De var fem dager forsinket til første forestilling i Moss. Og til Hamar kom bare halve truppen. Hadde de kommet som avtalt, ville alt sett helt annerledes ut. Da ville vi fått masse presseomtale, mener Torell.

- Så dette er russernes egen skyld?

- Ja, og det er rettet krav om erstatning mot statssirkuset. Vi tapte penger på at de ikke kom da de skulle.

- Føler du ikke noe ansvar for situasjonen russerne har havnet i?

- Jo, naturligvis, men jeg visste ikke at de var etterlatt. De har ventet på en mann som skulle komme fra Russland for å forhandle om en erstatning. Og nå er forhandlingene i gang. Dessuten fikk de jo penger fredag. Det kan ikke stemme at de er blakke. De fikk flere tusen dollar, hevder Torell.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer