- Jeg vil ha tre barn til

LONDON (Dagbladet): Victoria «Posh Spice» Beckham elsker barn og familieliv. Til Dagbladet forteller hun at hun gjerne vil ha tre barn til og helst et par tvillinger. Fra før har hun Brooklyn (2), som liker å leke med sønnen til Ole Gunnar Solskjær.

Å intervjue en popstjerne er alltid et lotteri. Whitney Houston kom to timer for seint og lot pressefotografene ta bilder i ti sekunder, før hun gikk ut av rommet. Stevie Wonder var ikke stort bedre.

Victoria Beckham kommer presis til intervjuet med Dagbladet, hun svarer på hvert eneste spørsmål og hun er uten nykker - like naturlig som en liketil nabojente.

Anledningen til at vi prater med Victoria er hennes nye singel «Not Such An Innocent Girl», som handler om ei jente med både lyse og mørke sider. Temaet spiller en sentral rolle på videoen, hvor hun opptrer vekselvis i blond og svart parykk.

- Alle mennesker har to sider, en lys og en mørk, og det er jeg forteller om i denne første sangen. Den er skrevet sammen med Steve Kipner, som laget «Genie in a Bottle».

- Har David Beckham noen rolle i popmusikken din?

- Han er min fan nummer én og min kritiker nummer én. Vi støtter og hjelper hverandre, vi utveksler ideer og han er den første jeg synger sangen for, sier Victoria Beckham.

Hun selv innrømmer at hun ikke kan hjelpe ham like mye. Hun vet om fotballmål, men hun har ikke spilt selv og overlater den virksomheten til ektemannen.

Brooklyn

Når hun snakker om David Beckham stråler øynene. På det nye albumet debuterer sønnen Brooklyn (2), som man hører i bakgrunnen der han gurgler livlig. Sangen kalles «Every part of me».

- Jeg sier i teksten at når jeg ser på Brooklyn, så ser jeg mye av meg selv i ham. Han er jo det viktigste i livet til David og meg.

- Skal han bli popartist, du sier at «du blir kanskje en sanger» i teksten?

- Det er for tidlig å si. Vi har ikke noe imot om han blir popsanger eller fotballspiller. Han får selv velge.

Hun forteller at Brooklyn liker å være i Manchester Uniteds barnehage og leke sammen med Noa, som er sønn til Ole Gunnar Solskjær og Silje Lyngvær.

- Jeg kjenner de norske Manchester-spillerne og liker både dem og familiene.

Vil ha stor familie

Victoria Beckham forteller at hun ikke kan være så ofte i Manchester som hun skulle ønske, fordi hun har sin egen karriere å ta vare på i London. I høst blir det mye arbeid med den nye plata og boka.

- Du har sagt i intervjuer at dere ønsker flere barn?

- Det er tilfelle, men jeg må først bli ferdig med denne plata. Jeg vil gjerne ha tre barn til og helst et par tvillinger. Jeg liker barn og familieliv.

Hun har ikke hatt så mye privatliv siden hun ble gift med David Beckham. Den britiske pressen har vært ubarmhjertig. De har kalt henne anorektisk, men ikke noe tyder på at det er riktig. Under intervjuet putter hun i seg et fat med druer og kirsebær og ser riktig sunn ut.

- Det er ofte hardt å være slik i rampelyset, og mange avishistorier er oppspinn. En dag kaller de meg anorektisk, uka etter er det en annen avis som har funnet ut at jeg har lagt på meg så det syns. Vi forandrer oss alle, det er bare naturlig og etter fødselen av Brooklyn ble jeg ganske tynn, men var i fin form. Verken David eller jeg tar det inn over oss, det hører vel med til jobben, sier Victoria Beckham.

Utfordrende

Helt siden Spice Girls ble startet har Victoria Beckham blitt framstilt som den som ikke kan synge. Nå mener hun å ha bevist at hun kan det. Soloalbumet er fullt av discobeats og Beckham håper på en bestselger.

Noen av tekstene er freidige og utfordrende, men det betyr ikke at hun vil legge om livsstilen fra å være en «pen pike» til å bli en slem. Hun vil fortsatt være et eksempel.

- Jeg bruker ikke stoffer og løper ikke rundt etter guttene og jeg har jobbet hardt for å få til dette albumet, blir det en suksess, kan det bli aktuelt med en turné.

Hun vil ikke si så mye om boka som lanseres 13. september.

- Den handler om meg, om mitt liv fra jeg var liten jente, det er alt jeg vil si nå, sier Victoria Beckham.

Hun vil gjerne snakke mer om sin nye webside: www.victoriabeckham.mu. De første fire dagene var det ti millioner fans som slo den opp, mange kom ikke gjennom, forteller hun.

<B>DAGBLADET FIKK FOTOGRAFERE:</B> Først fikk vi nei til fotografering, men Victoria Beckham syntes det var urimelig og stilte opp uten sminke da hennes presseansvarlige var ute et øyeblikk.