- Jeg vil ikke ha ham inni kroppen min

Sinnablogger Linnéa Myhre nekter å la Charter-Svein slippe inn i henne. Se video!

(Dagbladet): Kveldens utgave av «Trygdekontoret» på NRK 3 består blant annet av et møte mellom to av ytterpunktene i Kjendis-Norge - den negative sinnabloggeren Linnéa Myhre og den positive healingfantasten Charter-Svein.

Linnéa Myhre har det siste året gjort seg bemerket som en av landets mest populære bloggere, etter at hun har latt alt fra butikkjeden Joker til blogger og tidligere programleder Trine Grung få unngjelde med sitt illsinte tastatur.

Healingnekt «Trygdekontoret»-nestor Thomas Seltzer beskriver kveldens episode slik overfor Dagbladet:

- Det er et møte mellom det Norges mest positive mann og Norges mest negative kvinne.

Det er i forbindelse med Charter-Sveins hang til det spirituelle, at kveldens heftigste diskusjon dukker opp.

Når Seltzer spør om Charter-Svein kan heale Linnea, hevder han at han kan komme seg inni kroppen hennes gjennom healing.

- Det er en metode som er kjent, som heter Silvia-metoden, der du bruker ditt empatiske «jeg» og mediterer deg inn i en annen persons kropp.

Det er ikke Linnea Myhre særlig interessert i.

- Jeg vil ikke ha ham inni kroppen min i det hele tatt, sier sinnabloggeren.

Charter-Svein parerer imidlertid galant Myhres healingfaglige avvisning.

- Du vil ikke merke det. Han er så liten.

Celebert selskap Om dette høres ut som bare tøv og vas, kan Thomas Seltzer berolige om at diskusjonen rundt kveldens Trygdekontor-bord er dønn seriøs.

- Trygdebeistet slipper løs en påstand om at «det er bedre å suge pikk enn å jobbe på fabrikk», hvor panelet så drøfter det nye positivitetstyrraniet - forankret i at alle nå for tiden har lyst å jobbe i kreative yrker. Og Charter-Svein er veldig serisøs på den healinga si, forteller Seltzer.

I tillegg til Linnéa Myhre og Charter-Sveins «Trygdekontoret»-inntog, gjør også samtidskunstneren Gardar Eide Einarsson og musiker/motivasjonscoach Andrew WK sjeldne tv-opptredener.